Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet tartós párkapcsolat 8 év korkülönbséggel vagy csak rövid távú kapcsolat jöhet szóba és lecserél előbb-utóbb egy érettebb nőre?
Figyelt kérdés
A barátom 29 éves, én 21. Már többen is tettek megjegyzést ránk a korkülönbség miatt pll.: barátaim, családom. 2 hónapja vagyunk együtt és jól megvagyunk, csak néha vannak konfliktusok és van amikor leszól engem, mert szerinte túl gyerekes vagyok. A barátomnak eddig 2 komoly, hosszútávú kapcsolata volt, akik csak 2-3 évvel voltak fiatalabbak.2018. szept. 23. 16:41
11/13 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem 10 évig meg lehet oldani a korkülönbség problémát. Felette már neccesebb. Szerintem 8 év még tök normális, ha a pasi az idősebb. :)
12/13 anonim válasza:
Nejem 9 evvel fiatalabb nalam, 24 volt amikor megismerkedtunk. 8 eve volt.
Nincs ezzel gond.
13/13 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, most sem tekint egyenrangúnak. Még ha csak ez vitában is jön elő, de akkor sem lenne szabad, hogy a korod miatt tegyen neked szemrehányást, elvégre ő is választott téged, tudhatta volna, mibe megy bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!