Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Munkahelyi kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyi kapcsolat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég kerültem egy multi céghez, call centerbe.

1 hónap betanulási idő volt, majd egy éles vizsgán kellett bizonyítani az alkalmasságomat.

A teszt jól sikerült, a vizsgán pedig egy eleinte unszimpatikus srác tanított be, de ahogy egész nap ott ültünk egymás mellett, kellemesen csalódtam benne. Nagyon jókat beszélgettünk, jól kijöttünk, aztán a vizsga után el is hívott randizni.

Nemrég ért véget az előző komoly kapcsolatom, akinél tényleg azt hittem hogy Ő az igazi. Viszont ez a srác egy csapásra felforgatott mindent!

Egyik nap még a volt barátom járt az eszembe, utána meg azon kaptam magam, hogy szinte eszembe se jut.

Jól érzem magam a munkatársam/már szerelmem társaságában, mint munkaidőben mint utána.

Próbáljuk helyén kezelni a dolgokat a munkahelyen és a személyes dolgokat munka utánra hagyni.

Viszont így, 2 hét után megijedtem, hogy lehet túl gyors ez. Még az előző kapcsolatomat úgymond le se zártam, bár, tényleg nem hiányzik, meg eszembe se jut, de félek hogy később mikor a mostani kapcsolatom lendülete aláhagy, fel-fel történek ezek a régi érzések.

Most így, hogy reggeltől estig a barátommal vagyok, munkában és utána is, hihetetlenül jókat beszélgetünk, jól érezzük magunkat.

Nem tudom neki azt mondani, hogy most ne találkozzunk, mert nagyon szívesen vagyok vele, pláne hogy nagyon nincsenek is ismerőseim/barátaim ebben a városban, egyedül lennék, tehát örülök is hogy van kivel tölteni a délutánjaimat.

De félek, hogy ez a túlzott együtt töltött idő később megbosszulja majd magát.

Van olyan akinek van hasonló tapasztalata munkahelyi kapcsolattal? Akár neki, akár egy ismerősnének?

2018. szept. 3. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Mi jelent a "nemrég"?

Ha most úgy érzed, túl vagy rajta, akkor mire akarnál várni?

Azt meg nem teljesen értem, hogy "a túlzott együtt töltött idő később megbosszulja majd magát", ha mindketten jól érzitek magatokat, akkor mi baj lenne belőle?

Én egy évig dolgoztam együtt az egyik exemmel, jó buli volt. Szüleim tizenpár éve vannak egy munkahelyen, anyósomék lassan 30 éve dolgoznak együtt, semmi probléma nincs ebből.

Vannak, akiknek agyukra menne, elhiszem, de ha ti így jól érzitek magatokat, akkor mit számít, hogy másnak mi lenne jó?

2018. szept. 3. 13:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, ne agyalj, és élvezd a pillanatot, a problémák miatt meg ráérsz aggódni akkor, amikor jelentkeznek.
2018. szept. 3. 13:38
 3/6 anonim ***** válasza:
67%

Az ilyen callcenteres lánykák mindig a cég kimeríthetetlen erőforrását jelentik csajozás terén (a gyakornokok mellett).

Úgyis nagy a flukctuáció, aki CC-be megy, az jellemzően vagy nem túl okos, vagy elég kétségbeesett, szóval, megvannak a cégnél mindig a profik, akik tudják, hogyan kell levadászni a friss húst.

És ne aggódj, hosszú távon nem bosszulja meg magát, mert nagyon kevesen CC-nek hosszú távon :)

2018. szept. 3. 13:39
 4/6 anonim ***** válasza:
80%

Tényleg örülj neki. Mások hónapokat, éveket szenvednek az előző miatt. Legyél hálás az életnek ezért és ne agyalj semmin:)

40. N.

2018. szept. 3. 13:40
 5/6 anonim ***** válasza:
62%
Ennyi agyalás. Az egész életemen nem agyaltam ennyit. Talán ezért is hosszú és jó a kapcsolatom.
2018. szept. 3. 14:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is felesleges azon agyalni, hogy "mi lesz, ha?" ! Élvezd a helyzetet és örülj, hogy találtál valakit!!!
2018. szept. 3. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!