Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a munkahelyi kapcsolatokról?
Marha ritkán van jó vége, inkább kellemetlen feszengés a vége, vagy az, hogy az egyik fél lelép a munkahelyről.
2017. aug. 16. 10:46
Nem volt benne reszem de nekem nem lenne ellenemre, a parom viszont nem dolgozna egy helyen a baratnojevel. (Neha poenkodom, hogy megyek hozzajuk dolgozni.) O ugy van vele, hogy szerinte sok vitat generalna, mert ha gond van akkor nem feltetlenul velem ertene egyet ha ugy latja, hogy mondjuk a fonoknek van igaza. En meg ugy vagyok vele, hogy ez tok normalis, nyilvan annak adjon az ember igazat, akinek igaza van, ettol meg nem utalnam meg vagy hisztiznek.
2017. aug. 16. 10:48
Nem velem történt, hanem munkatársakkal és nem is egyszer voltam ennek tanúja. Nem tartom jó ötletnek, ők sem bírták sokáig. Mindig ki voltak téve a pletykáknak, olyan volt mint egy élő Izaura sorozat, mindig láttuk vagy hallottuk ha rosszban vannak. Ráadásul egy helyen dolgozni, ha mégsem jól alakul? Necces.
2017. aug. 16. 10:51
Munkatárssal nem kezdenék ki,főleg ha nagyon régóta ott dolgoznak,bizalmas közöttük a viszony,mindent megbeszélnek,gyorsan fény derülne a dologra.Aztán ha sz.rul sül el,kényelmetlen lenne az egész.Főnökkel viszont igen,egyenlő részben osztoznánk a felelősségből.
2017. aug. 16. 10:54
5/13 A kérdező kommentje:
Én főnökkel félnék kezdeni.
Én elkülönítem a munkahelyem a magánéletemtől, még a barátkozást is fenntartásokkal kezelem, nemhogy szorosabb viszonyt. Kolléga nálam mindig tabu volt.
2017. aug. 16. 11:05
Minimum 10 párról tudok a cégtől akik itt jöttek össze és a legtöbb házassággal végződött.
Olyanról is halottam más cégtől, hogy kollégák volt és egy lakásban is laktak miután szakítottak még egy pár hónapig egy lakásban maradtak és utána költöztek. Közben mindkettő céget váltott és az új cégbél is kollégák maradtak:) de élik életüket gond nélkül, kollégaként is.
Persze én is be próbálkoztam, egy kolléga nőnél de csak párszor találkoztunk. De nem jött össze kicsit irigy vagyok, szerintem praktikus ha egy cégnél dolgoztok. Legalábbis mind jól meg vannak az ismerőseim-kollégáim így. Ez nem jelenti, hogy folyton a másik nyakán lógsz ha csak nem egy projekten dolgoztok. Vannak olyan kolléganők is akinél még régebben próbálkoztam velük sincs semmi gond. Az, hogy gondot csinálsz belőle(ha nem süt el jól) vagy sem az teljesen személyfüggő, ahogyan az is, ha munkahelyen zavar e a párod jelenléte. Az első lélekerő a második esetben pedig magadban keresendő a hiba miért nem szereted ha közel van a párod?
2017. aug. 16. 11:45
Volt benne részem. 2 évig voltunk együtt és hát... nem lett jó vége, maradjunk ennyiben.
2017. aug. 16. 11:47
Szerintem eléggér rizikós és nem túl egszséges. Én max. olyan emberrel kezdenék, aki nem az én részlegemen dolgozik (nálunk van 2-3 nagyobb részleg, akikkel együtt dolgozunk, amikor kell, de nem találkozunk velük rendszeresen, és a szakmai előmenetelünket stb, nem befolyásolják). Főnökkel semmi szín alatt sem, abból csak a baj van (ha szakítás van, akkor azért, ha nem, akkor az irigyek akkor is azt hinnék, hogy a befekvés miatt jutottam előbbre, amikor csak egyszerűbb jobb vagyok náluk stb.). De az én részlegemen dolgozókkal sem, mert ha szakítás van, ellehetetlenedik a szakmai munkavégzés.
2017. aug. 16. 16:14
Nekem még nem volt benne részem, de sok munkatársamnak, igen. Az esetek többségében, nem voltak túl hosszú távú kapcsolatok, bár azért vannak kivételek is.
2017. aug. 16. 20:50
Kapcsolódó kérdések: