Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményed a munkahelyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed a munkahelyi kapcsolatokról?

Figyelt kérdés
Volt már benne részed? Jó ötlet volt munkatárssal kezdeni?

2017. aug. 16. 10:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lassan 4 éve vagyok a jelenlegi munkahelyemen. Itt jöttem össze az exemmel, eleinte jó dolog volt, ott volt a közelben, szünetben lehetett puszilkodni, később össze is költöztünk, 2 évig voltunk együtt, míg meg nem csalt és szakítottunk. Ő munkahelyet váltott, én azóta is maradtam, szakításunk sokáig kaptam a kérdéseket bent, miért, szegény exem, közben pedig engem csaltak meg.

Ahogy telt az idő jött hozzánk (kb 2 hónapig volt majd kirúgták) egy tetkós csávó valahogy azon kaptam magam idővel, hogy összejárunk, majd egyre többet akart, én nem akartam, elég nehezen ráztam le, néha még fel is hív, de nem veszem fel. Ezt nagyjából sikerült a kollégák előtt leplezni, de így is lebuktam pár ember előtt, na ez után megfogadtam, hogy munkahelyről soha többet :)

24/L

2017. aug. 16. 20:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem volt benne részem, azonban már láttam ilyet. Eleinte megy a súgdolózás, de aztán elfogadott lesz a téma (kivéve, ha nem valami extremitás van benne).
2017. aug. 16. 22:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha érzelmek is vannak minimum egyik részről,az kellemetlen tud lenni.Átéltem sajna egyszer.A lazább dolog,ha diszkrét,még izgalmas is lehet.Lehet ezt ésszel is csinálni.
2017. aug. 17. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!