Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges az, hogy szeretőből feleség leszek?
Figyelt kérdés
A párommal, aki nős 1 éve alkotunk egy párt titokban. Azt mondta el fogja hagyni a feleségét miattam, mert nem érzi jól magát a kapcsolatban, szeretne velem lenni, hisz mindig olyan nőt keresett mint én. Elsősorban nem ítélkezést várok, hanem tapasztalatokat, akik átéltek belülről vagy kívülről hasonlót! Köszönönőm!2018. szept. 21. 20:20
31/33 anonim válasza:
"Tényleg így van, nem csak ő mondta ezt. Kb. a városban mindenki tudja"
Nem a betegség kamu, hanem erre hivatkozni.
32/33 anonim válasza:
Nekem azt mondta egy pasi, hogy olyan, mintha kollégiumi lakótársak lennének a párjával, hamarosan vége lesz. Pár hónappal később bókolt nekem, majd megmondtam neki, ha igaz lenne a bók, már együtt lenne velem, és elhajtottam őt, hazudozzon másnak. Egy évet tuti nem bírtam volna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!