Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehetséges az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetséges az, hogy szeretőből feleség leszek?

Figyelt kérdés
A párommal, aki nős 1 éve alkotunk egy párt titokban. Azt mondta el fogja hagyni a feleségét miattam, mert nem érzi jól magát a kapcsolatban, szeretne velem lenni, hisz mindig olyan nőt keresett mint én. Elsősorban nem ítélkezést várok, hanem tapasztalatokat, akik átéltek belülről vagy kívülről hasonlót! Köszönönőm!

2018. szept. 21. 20:20
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
62%
1 év. Szerintem nem. Ha komolyan akarna már lépett volna. F
2018. szept. 22. 00:45
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem 1 év alatt már bőven lett volna ideje lépni. Most neked kellene a határokat felállítani, sarkalld döntésre, mert így csak folydogál az egész értelmetlenül...
2018. szept. 22. 07:45
 23/33 anonim ***** válasza:
44%
Kicsit bővebben írd már le. Én pont ismerek egy párt, ahol kb másfél év viszony után most kezdődik a válási procedúra. A kezdődiket nagyon kiemelném, mert most még csak a cirkusz megy, a bíróság még nincs bevonva. Mire ebből tényleges válás lesz az fél-egy év. Szóval lehet, hogy feleség leszel, lehet hogy nem. Ki vagy ezzel segítve? Nem hinném. A sztorid részletes ismerete nélkül mindenki csak közhelyeket vagy a legutoljára hallott történetét tudja elmesélni.
2018. szept. 22. 19:21
 24/33 A kérdező kommentje:
A fiai már felnőttek, viszont a felesége kb. 1 éve beteg lett, amiből kilábalt, de visszaeshet .... csak ezért nem válik el
2018. szept. 22. 22:13
 25/33 anonim ***** válasza:
24 Kamu. Ne dőlj be neki...
2018. szept. 22. 22:27
 26/33 A kérdező kommentje:
Tényleg így van, nem csak ő mondta ezt. Kb. a városban mindenki tudja
2018. szept. 23. 09:59
 27/33 anonim ***** válasza:
67%

26 Ha becsületes ember lenne-de nem az- ebben a helyzetben amiben van, nem tartana szeretőt, mert nézné annyiban a másik embert, hogy tudja, annak is szüksége van családra, normális életre, és inkább elküldene, elengedne. Főleg így hogy idősebb, és házasságban, egy beteg emberrel él.

Úgy hogy magadat eteted azzal, hogy nem veszed észre a valóságot.

Az illető csak magát szereti. Erős, becsületes, egyenes ember nem tart szeretőt. Semmilyen körülmények között, főleg nem olyan körülmények között amiben a partnered él.

Inkább vállalja, hogy belepusztul, de ezt amit veled játszik sosem tenné.

2018. szept. 23. 10:05
 28/33 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, az egy mondatos odavetett információd nem egyenlők egy szép kerek történettel. De igazából ez is segít, látszik, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, szóval a válaszom az, hogy szerintem téged hitegetnek. Meg gondolj csak bele, ha nagy nehezen valahogy kiszenvedik a válást másnap gyűrűt húz az ujjadra? Ugye ezt nem hiszed el? Az ilyen típusú férfi házasodni még egyszer már biztosan nem fog.
2018. szept. 23. 10:08
 29/33 A kérdező kommentje:
azt hiszem a szep, kerek tortenet ebben az esetben nem volt meg. nagyon szeretem ot, de nagyon sok minden bant ebben a kapcsolatban es csak varok varok .... talan a semmire. ha a felesege hivja, ugrik es mindent hatra hagy, koztunk engem is. ha a gyerekei, a felesege otthon van nem beszelhetunk. voltak nagyobb vitaink, amibol mindig en engedtem es ennek altalaban a bekulos szex volt a vege. nagyon faj, de en iszonyatosan szerelmes vagyok bele. egy mondata orokke bennem el: “meg nem tud valtoztatni a helyzeten es ez igy marad, ha kellek neki igy akkor egyutt maradunk, ha nem akkor elvalunk.” en voltam a hulye, megint engedtem, de nem hiszem, hogy ez tovabbra is igy megy majd.
2018. szept. 23. 10:44
 30/33 anonim ***** válasza:
80%

29 Ha valóban nagyon nagyon mélyen szeretnéd elengednéd. Mert így te is gyötrőd őt, ő meg elég egoista ahhoz, hogy mindig csak és kizárólag a saját érdeke működjön.

Lépj, mert minden nappal tovább vársz, annyit vesztegetsz. Te sem leszel fiatalabb, és ha családot, normális otthont, szerető társat akarsz, gyerekkel, akkor muszáj lépned, még ha a lelked egy része nála is marad és sosem fogod tudni elfelejteni.

2018. szept. 23. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!