Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretnek belém?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok de egy fiú sem szeret belém. 180 cm vagyok, rövid sötétbarna hajam van, sötétbarna az szemem egyik szemem a másik zöld mert heterokromik a szemem, sovány vagyok, vannak sebeim de azok elmúlnak, egy heg van végig a nyakamon mert többször is műtöttek, vicces vagyok, szeretem az állatokat és nem húzom fel magam apróságokon. Miért nem szeret egy fiú sem?2018. szept. 21. 17:23
1/5 anonim válasza:
19 éves vagy, nem hajt a tatár.. Türelem..
2/5 anonim válasza:
Egyél többet, hogy ne legyél sovány.
3/5 anonim válasza:
ezt ennyiből nem tudhatjuk, se azt hogy nézel ki se azt hogy milyen is vagy valójában, se azt hogy milyen közegben is mozogsz ahol milyenek a fiuk
ezer egy ok szóba jöhet, részedről és mások részéről is
4/5 anonim válasza:
Ezzel nem sok mindent árultál el. Lehet, hogy szép vagy, lehet, hogy nem, a személyiségedről meg alig írtál valamit. 19 évesen meg még nincs miért aggódnod, majd alakulnak a dolgok.
5/5 anonim válasza:
Rövid a hajad? Növeszd meg a hajadat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!