Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól választottam?
*Tudatában vagyok annak, hogy a kapcsolat nem működne vele olyan szinten mint a jelenlegi párommal.
Jól.
Ugyanilyen háromszögben voltam, de én voltam az aktuális férfi, akit nem akartak otthagyni.
Végül a lány újra találkozott a munkahelyi sráccal, és le is nyúlta.
Ha egy kapcsolatot meg tud rengetni egy harmadik személy, akkor sajnos az nem egy stabil kapcsolat.
Mivel tudom, hogy az exem most boldogabb, szerintem keresd meg te is a srácot. Egyszer vagy fiatal. :)
Jól választottál, már pusztán önmagában a szerencsejáték függősége miatt is. Azzal tönkre tenné nem csak a saját, de a te és a környezetetek életét is. Ehhez ne asszisztálj.
Segíteni fog, higy a munkahely váltás miatt ritkában látod. Az is segíthet, ha tudatosabban, racionálisabban viszonyulsz hozzá, mint pl pont a szerencsejáték függősége.
Idővel ki fog kopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!