Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi lnagyon odavan egy nőért, mi az, amitől teljesen kiábrándulna belőle?
Mindenki mondja, csak nem akarod megérteni, hogy vesztes helyzetben vagy. Itt nem csak az a gond, hogy a férfinak más nő tetszik, hanem az, hogy te nem vagy az esete, különben felfigyelt volna már rád. Ha a nőt valami csoda folytán meg tudnád utáltatni a férfival, akkor sincs arra garancia, hogy te fogsz neki utána kelleni. Hiszen van még annyi más nő.
Szerintem valaki vagy tetszik már az első pillanatban legalább egy kicsit, vagy soha nem fog megtetszeni. Aki nekem valaha is igazán tetszett, szerintem még mindig tudna rám hatást gyakorolni, akármi is történt közben, akárhány év is telt el, stb. Ha a nő ott van mindig a munkahelyeden vagy akárhol, akkor mindig ott lesz egy fenyegetés, amit nagyon nehéz hosszú távon elviselni.
Engem is nagyon megszerettetik egy pasi. Nagyjából hoztam a tipikus szőkenős viccek szereplőit, amikor ott voltam mellette.
És tudod mit, egyből levágta, hogy miatta vagyok teljesen lökött. És csak jobban kedvelt tőle.
Akkor fog kiábrándulni, ha összejönnek és nem illenek össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!