Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi lnagyon odavan egy nőért, mi az, amitől teljesen kiábrándulna belőle?
A személyes tapasztalatom az, hogy amelyik férfi odáig volt értem, az előtt viselkedhettem bármilyen égőn, lehettem bármekkora idióta pi csa, nem érdekelte. Szóval esélytelen a dolog, hogy kiábránduljon szerintem ha ennyire oda van.
Próbálkozz be nála esetleg.
Az egész kérdésed egy érdekesség:)
A fazon oda van egy nőért, akkor neked mi keresnivalód lenne mellette ill. mit akarsz tőle, hiszen ha akart volna a pasi, már ott lenne veled? Erre most itt segítséget kérsz arra, hogy a lányt hogy tud félre tenni az útból.
Nem éppen egy egyenes jellemre mutat ez, pedig te próbálod leírni mások előtt a nőt..
5+
A 4-eske meg veled egyforma "jellembajnok".
7 Nekem nem kéne olyan férfi akire más nő nyomul, az meg hagyja. Már ne haragudj, de ennél-mint amit próbálsz művelni- kicsit többre kéne magad tartani.
Hol marad a tartásod? a bűszkeséged? Akit vinni lehet, azt vigyék?
Sosem kellett olyan férfi aki könnyen vihető. Mert gyengék, és bármikor elcsábíthatóak.. Akarsz idegeskedni, meg rágni a kefét, hogy éppen milyen nemi bajt szed össze? meg hány ex rohangál utánad? meg éppen hány hozzád hasonló nőci nézi ki? Ne akarj beállni a sorba soha.
Tartsd magad többre, azért vagy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!