Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok hozzá férfiak, ha egy szép nő írásban udvarol nektek?
az még oké hogy kisebb jeleket küld fu ma jol nézel ki jol áll ez az ing hogy azért tudjam hogy akar valamit de hogy ilyeneket írna rólam hát nem érezném jol magam... vagy azt hinném hogy ez egy kamu fiok és csak átvernek vagy hogy a csaj prosti esetleg pénzt akar minden esetre egy olcso nőnek tartanám
és aminek minden férfinak bejőn kortol függetlenűl az ha egy nő ápolt és igényes jo megjelenésű na meg igazán finomakat tud főzni/sűtni
Kellemetlen, zavaró érzéseket.
NÉHA egy-egy finonabb bóknak örülök, sőt igénylem is, de ne told túl, ne nyál tengert írj. Ezzel csak elinflálod és hiteltelenné válik.
Arra gondolnék, hogy vègre valaki észreveszi, hogy milyen is vagyok valójában. :)
De ha kiderülne, hogy anyagi okok vezérelték, az első szex után kihajítanám.
Nem tudom, de ez még férfiaktól is gyanús lehet, egy ilyen szépelgõ, nyálas szépfiú, aki bókolgat nekem.
Ez nem csak nõktõl erõltetett, de férfiaktól is.
Cinikusságot váltana ki és nem azért, mert az illetõ egy szép nõ.
#14 mert irreális. Igen, állítólag nem a külsőről (meg pénzről, előadástól) függ, de ritka az ellenpélda, főleg a szép nőknél.
A szép nők annyi rajongást, bókot kapnak, hogy elszállnak, azért mert az ember ilyen. Ezért nekik minden IS kell, egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!