Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szóltok hozzá férfiak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok hozzá férfiak, ha egy szép nő írásban udvarol nektek?

Figyelt kérdés
Ha szépeket ír rólatok? Milyen szépek vagytok, a szemetek stb... Kedveskedik nektek. Hercegemnek nevez... Stb.. El lehet így csábítani titeket? Milyen érzéseket keltenek az ilyen üzenetek bennetek? Főleg 40 es és 50 es pasikat kérdeznék.

2018. szept. 8. 22:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
13%

az még oké hogy kisebb jeleket küld fu ma jol nézel ki jol áll ez az ing hogy azért tudjam hogy akar valamit de hogy ilyeneket írna rólam hát nem érezném jol magam... vagy azt hinném hogy ez egy kamu fiok és csak átvernek vagy hogy a csaj prosti esetleg pénzt akar minden esetre egy olcso nőnek tartanám

és aminek minden férfinak bejőn kortol függetlenűl az ha egy nő ápolt és igényes jo megjelenésű na meg igazán finomakat tud főzni/sűtni

2018. szept. 8. 23:57
 12/22 anonim ***** válasza:
61%

Kellemetlen, zavaró érzéseket.

NÉHA egy-egy finonabb bóknak örülök, sőt igénylem is, de ne told túl, ne nyál tengert írj. Ezzel csak elinflálod és hiteltelenné válik.

2018. szept. 9. 00:07
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Tetszene, már ha nem mondana ellent a valóságnak. Ezért gyanakodnék inkább, hogy mi áll a háttérben.
2018. szept. 9. 00:44
 14/22 A kérdező kommentje:
Úgy látom, hogy sokan nem hinnék el... Mi az oka? A suerelem nem csak a külsőről szól. Sőt... A tettek és a viselkedés miatt is kialakilhat a vonzalom és válhat nőknek vonzóvá egy olyan pasi is, aki saját véleménye szerint nem szép vagy helyes
2018. szept. 9. 01:40
 15/22 peca1000 ***** válasza:

Arra gondolnék, hogy vègre valaki észreveszi, hogy milyen is vagyok valójában. :)

De ha kiderülne, hogy anyagi okok vezérelték, az első szex után kihajítanám.

2018. szept. 9. 09:11
 16/22 anonim ***** válasza:
27%
Ha férfi lennék, de nő vagyok kukáznám az illetőt mert oda való. Hiszen valami elég nagy hibája van, hogy így kell, szirupbajnoknőként egy férfivel kikezdenie.
2018. szept. 9. 09:46
 17/22 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudom, de ez még férfiaktól is gyanús lehet, egy ilyen szépelgõ, nyálas szépfiú, aki bókolgat nekem.

Ez nem csak nõktõl erõltetett, de férfiaktól is.

Cinikusságot váltana ki és nem azért, mert az illetõ egy szép nõ.

2018. szept. 9. 11:23
 18/22 anonim ***** válasza:
84%
Nem hinném el, úgy gondolnám, hogy csak kábít. (36F)
2018. szept. 9. 11:31
 19/22 anonim ***** válasza:
45%
nekem a mostani pasim ilyen, és örülök hogy végre vki ennyire sokra becsül, sokkal nyitottabb tudok lenni, nem játszmázok, megteszek neki sok mindent a kedvességéért. még most sem hiszem el h van ilyen.. nem veszekszünk, cserébe én is nagyon kedves vagyok. szóval szerintem ez nagyon jó érzés
2018. szept. 9. 11:55
 20/22 anonim ***** válasza:
78%

#14 mert irreális. Igen, állítólag nem a külsőről (meg pénzről, előadástól) függ, de ritka az ellenpélda, főleg a szép nőknél.

A szép nők annyi rajongást, bókot kapnak, hogy elszállnak, azért mert az ember ilyen. Ezért nekik minden IS kell, egyszerre.

2018. szept. 9. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!