Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom hatalmi harcot csinál a szexből ffi létére. Hogyan lehet ezt "likvidálni"?
Figyelt kérdés
A párom úgy érzi, ha lefekszik velem, azzal én megkaptam őt, behódolt nekem, stb
Azokbol gondolom, hogy nehezére esik pl veszekedések után, kibékülésnél, ill gyakran kimondatlanul is zsarol vele pl ha nem tetszik neki valami, kikerüli addig a szexet, míg nem változtatok valamin. Stb.
Egyszer mondta is már ezt.
Nekem ez nő létemre megalázó.
Hogyan lehetne ezt kitörölni az agyábol? Lassan ugy érzem mintha azt kellene játszanom, hogy kéretem magam mintha ő "szerezne meg",hogy megmaradhasson az önérzete és én érzem magam kellemetlenül ha egyből odaadom magam mert a szemében én vagyok akkor az "5 perces" akit egyből megkap.
Minden oldalrol kezd irto gáz lenni nekem a szex vele.
2018. szept. 7. 19:42
11/11 anonim válasza:
nárcisztikus a pali :) magyarul személyiség zavarban szenved, beteg. majd később jönni fognak, hogy kérj bocsánatot mindenért (ha vagy viberen, ha nem, ha nem teszed akkor nincs szex, vagy mással lesz szex, s a te hibád lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!