Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladom a hatalmi pozíciómat, ha megmondom a barátnőmnek, hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Gondolom érthető a kérdés, úgy érzem szeretem őt, de nem szeretném így kiadni magamat, mert esetleg kihasználná, hogy így megnyíltam neki.2012. máj. 6. 13:50
1/7 anonim válasza:
Miféle hatalmi pozíció? Van egyáltalán olyan egy kapcsolatban? Maximum a kutyanevelésnél kell így odafigyelni.....
Amúgy kérdésre a válasz:
1. nem nem adod fel mert NINCS olyan hogy hatalmi pozíció egy tisztességes kapcsolatban.
2. általában akik szeretik egymást és felnőtt gondolkodással rendelkeznek azok megmondják egymásnak hogy "szeretlek".
2/7 anonim válasza:
Nem!
ha meg kihasználja h megnyílsz elötte akkor nem érdemes tovább fenntartani ezt a kapcsolatot.
3/7 anonim válasza:
Én értem a problémád. Mindig csak annyit kell megadni, amennyit nagyon igényelnek v egy kicsit kevesebbet. Mihelyst túl kedves az ember, valóban kihasználják....
4/7 anonim válasza:
Ha nem történt még köztetek egy csók sem,akkor én mondom, hogy felesleges szerelmet vallani.Ha már találkozgattok,történt csók és hasonló dolgok, akkor nyugodtan mond el, hogy mélyek az érzéseid felé.
5/7 anonim válasza:
Ez sajna ilyen. Vagy kiadod magadat, és van egy valós kapcsolatod, vagy van egy ember akivel feszínesen beszélgettek és néha dugtok.
6/7 anonim válasza:
A kapcsolat nem hatalmi harc, mondd neki nyugodtan. Ezt a pasik amúgy is később kezdik el érezni, mint a nők, valószínűleg már ő is mondaná, de nem akar olyan helyzetet, hogy ő szerelmet vall, te meg azt mondod, hogy kösz. (Feltéve persze, hogy túlvagytok már jó néhány randin, csókon, esetleg szex.)
7/7 Ⱳhite ßelle válasza:
Nem, akkor adod fel az azt érezteted vele, hogy a seggét is kinyalnád. Nem tudom szebben mondani..., de érted. Szerintem hiányozhat a lelkiség a kapcsolatotokból ha nem tudok ilyet megbeszélni vagy egyáltalán meg kell beszélni.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!