Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: Triumph vagy Intimissimi fehérneműt szerettek jobban, ill. miért? Szerintetek milyet vegyek a barátnőmnek?
Az én méretemben általában nem lehet Intimissimit kapni, szóval én a Triumphra szavazok a kettő közül.
Viszont nézd meg a Tezenist is, jóval olcsóbb mindkettőnél, jó minőségűek, és jól is néznek ki általában.
Triumph. Azzal jobb tapasztalataim vannak. Nem nyúlt ki és rendesen tart.
Az intimissimi sztem nem olyan jó minőségű. Mondjuk nem is nagyon vettem még ott semmit.:D Csak úgy ránézésre.
Tavaly vettem két Triumph melltartót, egy fehér és egy fekete, volt 30%-os kuponom, asszem 6e Ft-ot fizettem összesen a kettőért, és azóta is használom naponta őket, semmi bajuk.
A Triumph mindenképpen tartósabb, de én jobban szeretem az Intimissimit. Egyszerűen azért, mert szerintem szebbek ott a cuccok, fiatalosabbak. Szóval, ha magamnak vennék valamit, akkor egyértelműen a praktikusabb Triumphot, de ajándékba jobban örülnék az Intimissiminek.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!