Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom hatalmi harcot csinál a szexből ffi létére. Hogyan lehet ezt "likvidálni"?
A párom úgy érzi, ha lefekszik velem, azzal én megkaptam őt, behódolt nekem, stb
Azokbol gondolom, hogy nehezére esik pl veszekedések után, kibékülésnél, ill gyakran kimondatlanul is zsarol vele pl ha nem tetszik neki valami, kikerüli addig a szexet, míg nem változtatok valamin. Stb.
Egyszer mondta is már ezt.
Nekem ez nő létemre megalázó.
Hogyan lehetne ezt kitörölni az agyábol? Lassan ugy érzem mintha azt kellene játszanom, hogy kéretem magam mintha ő "szerezne meg",hogy megmaradhasson az önérzete és én érzem magam kellemetlenül ha egyből odaadom magam mert a szemében én vagyok akkor az "5 perces" akit egyből megkap.
Minden oldalrol kezd irto gáz lenni nekem a szex vele.
Szeretoket tarts esha kiderul elotte,akkor rohogjel nagyot rajta es rugd ki.
N
Nekem a leírás alapján inkább úgy tűnik, hogy a párod haragtartó és nem tudja mondjuka veled szembeni sérelmeidet, azonnal elengedni, neki nem megoldás a békülős szex. Szerintem sok ilyen férfi van, aki nem harap rá csak azért a szexre mert felajánják, ahnem szeretnék ha az érzelmeivel is foglalkoznának.
De ha a zsarol vele, az gáz, én ezt visszajelezném, és hamar lezárnám a kérdést.
Csak nekem igy kicsit olyan mintha felcserélődnének a szerepek.
Majd nézem a blogot is
Köszi az eddigieket.
Sok sérelmet tart magában az is biztos. De mindig ő kreálja. Egyik vitánál mondtam is neki hogy eleve negativan gondolkodik azzal en nem tudok harcolni.
Peldanak hozta fel: látja hogy viberen vagyok de neki nem irtam. Szoval lássam hogy bántom meg.
Erre válaszoltam neki, hogy az tény hogy nem irtam de a megbántást már te teszed hozzá. A viber gyakran jelzi azt hogy fenn vagyok miközben nem is, mások is mondták már miközben a telefonom nálam sem volt.
Probáltam vele láttatni hogy ne egyből a negativra gondoljon. Ugy ahogy megy is de irto gyakran kell javitgatnom amiket hozzátesz a natur tények mellé.
De nem lehet hogy amugy impotens?
Arra is gyanakszom hogy pl amikor szexmegvonással zsarol, valojában nem is kívánja, nem is menne neki és igazábol ezt álcázza.
"Csak nekem igy kicsit olyan mintha felcserélődnének a szerepek."
Ne haragudj de szerintem elég ciki, ha azt gondolod a szexszel való zsarolás az a női nem sajátja... Én biztos nem ilyen nő vagyok és nem is szeretnék ilyen lenni.
Mielőtt megbélyegzed, hogy impotens nem ártana letisztázni, hogy nyugodt körülmények között amikor minden jól van köztetek megy-e a szex, kívánja stb.
Mert ha igen, akkor simán lehet, hogy az érzelmek szólnak közbe ezt meg tisztelni kell. A férfiak is tisztelik a te érzelmeidet, ha azt mondod épp nincs kedved a szexhez.
Hát szerintem a másik megbékítése nemtől független.
Lehet hisztis amúgy, nem látok bele a kapcsolatotokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!