Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a párotok legnagyobb hibája?
Irtózatosan pontos, precíz, minden téren. Valószínűleg mert a munkája ezt igényli, de a mindennapokban már zavaró tud lenni.
Ráadás: ő a férfi, én a nő.
A mostani és exé is ugyanaz, de még annak is akivel ismerkedem, hogy amikor megbántanak, akkor vagy még nekik áll feljebb, vagy addig nem beszélnek velem mig saját magamtol nem enyhülök meg. Sem egy bocsánat, sem egy kiengesztelés, hanem hátat forditanak.
Vagy inkább nem is itt kezdődik a hibájuk, hanem eleve miért bántanak meg.
Példák
Az ex netes előzményeiben megláttam hogy társkeresőzik, illetve hogy a facen pedig naponta nézegeti a nőismerősei adatlapjait. De pont miután már összejöttünk, elkezdtünk együtt járni, joval komolyabb lett a kapcsolat szülők bemutatása családi események, friss igazi kiteljesedett szerelem már szoval nem is az elején voltunk de nem is a megszokottá válás utján hanem a szerelem tetőfokán. Amikor rákérdeztem tagadta hazudott igy meg kellett neki mutatnom és otthagyott elment sörözni és nekem kellett egyedül kinlodnom az érzéseimmel. Aztán amiért én enyhültem meg magamtol mert ugye szerettem, igy sikerult lezárnunk es uj lappal kezdeni
akivel ismerkedem pedig nem jött el randira és nem szolt előtte én meg ugy szerveztem készültem. A találkozàsra indultam volna még rá akartam irni de nem volt elérhető. Másnap sem egy bocsánat vagy valami. Par hét után hivott, azota él hal értem, megakar kapni, szenved, kinlodik dehát igy nem.
Ha valami bajt okoznak legalább gerincesen állnának elém inkább.
A mostani barátom viszont kompenzál. Amik jok vele azok a rossz dolgait még le tudják fedni, ellensúlyozzák
Sztahanovista, rossz üzletember. Nem tud nemet mondani csak a családjának.
Nagyon jó szakember és csodás pasas,de így elsuhan az élete és csak dolgozik.
Kioktató stílusa van néha, és könnyen felidegesítem egy “hogy vagy?” kérdéssel is, mert feszült.
Na meg, hogy egy kicsit sem romantikus és munkamániás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!