Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti segítitek kikupálni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti segítitek kikupálni az aktuális partnereteket?

Figyelt kérdés

Tehát a legjobbakat kihozzátok belőlük, vagy úgy hagyjátok, ahogy van?

Hogy szoktak elmenni tőletek szakítás után az adott emberek? jobban? vagy rosszabbul? mint ahogy érkeztek?

2018. szept. 6. 09:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Mi az, hogy kikupálni? Ha valaki valamiért nem tetszik, vagy ha nem tudom elfogadni úgy ahogy van, akkor eleve nem jövök vele össze. Az más dolog, hogy egy komoly kapcsolatban észrevétlenül is idomulnak egymáshoz a felek, lehet, hogy az ízlésük is változik emiatt pl. öltözködésben.
2018. szept. 6. 09:45
 2/13 Bétó apó ***** válasza:
27%
Ugyan egyikőjüket sem "kupáltam ki", mert nem volt szükség rá, és egyébként is ellene vagyok a nők bármiféle anyagi jellegű támogatásának, azért szinte minden barátnőm valamilyen nyereséggel távozott tőlem...
2018. szept. 6. 09:47
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha engen valaki ki akarna kupálni akkor ott lenne vége a kapcsolatnak.
2018. szept. 6. 09:50
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

hat ocsemet baratnoje. ocsem ilyen lesz*rom tipus volt, rossz jegyekkel, aztan amig a csajjal volt - jo kislany, jo tanulo -, neki is javultak a jegyei.

szerintem teljesen okes valakit "kikupalni" olyan szempontbol, hogy motivalod, hogy a legjobbat hozza ki magabol. peldaul ocsem alapbol okos,´csak lusta is hozza. neki csak motivacio kellett es egy kis lokes. ez teljesen okes.

2018. szept. 6. 10:16
 5/13 anonim ***** válasza:
82%

Párom szekrénye tele volt olyan ruhadarabokkal, amiket még gimiben kezdett hordani (egy akkor MSc képzésre járó, felnőtt férfiról beszélünk). Kopottak voltak, bolyhosak, szóval igen erősen elhasználtak. Igazából ő kért meg, hogy menjek vele vásárolni, és segítsek kitalálni, mi áll jól neki. Az ingekre én vettem rá, de mikor munkába állt, kötelező viselet lett, így nem kellett első napja előtt kétségbeesetten futkorásznunk, hogy legyen mit felvennie, hanem csak elővette a szekrényből az egyiket, amit én választottam neki. Kicsit rendszeresebben is borotválkozik, mert érzékeny a bőröm, és kipattogok a borostától. Illetve egy minimálisan kísérletezgetett a hajával.

Ha ezek kikupálásnak minősülnek, akkor igen, kikupáltam páromat. De ezekre mind volt igénye magától is, én csak segítettem, másodvéleményt, plusz motivációt adtam. Kényszeríteni soha nem kényszeríteném semmire. Ha magától is szeretne.

Régebben még ennyit se tettem, egyedül az arcszőr miatt szóltam, de azt már az ismerkedés alatt, mivel nálam kizáró tényező. Ha ragaszkodik hozzá, majd talál olyat, akinek tetszik, ha nem, csak sokszor lusta, akkor nem volt akadály.

2018. szept. 6. 10:33
 6/13 anonim ***** válasza:
89%

Eleinte még azt hittem, hogy érdemes esélytelenekkel járni és majd segítek nekik. Felnőttem és tudom, hogy nem így van. Aki lúzer, az csak magán tud segíteni. Teljesen mindegy, hogy mennyit kupálsz rajta, az marad, ha nem akar megváltozni belülről.

Eszembe nem jutna többé ilyet csinálni. Semmi értelme.

2018. szept. 6. 10:36
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem "kupálok ki" senkit, de hiszek benne, hogy egy JÓ párkapcsolat előnyére változtatja a feleket, többet hoz ki belőlük. De ez nem egy direkt nevelési folyamat szvsz.
2018. szept. 6. 10:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem,de engem egyszer "kikupált valaki"

Néhány éve nagyon magam alatt voltam(depresszió és barátai)

Mikor a csaj besétált az életembe kb egy élő hulla voltam,de ő észrevett bennem valamit,megmutatta hogy nem vagyok teljesen értéktelen.Nem mondom hogy ő változtatott meg teljesen,sokat kellett dolgoznom magamon,de ő volt az ösztönző erő.

És ma már ugyan nem vagyunk együtt,de ezért mindig hálás leszek neki...

2018. szept. 6. 10:52
 9/13 anonim ***** válasza:
90%
Amikor ő tenni akar valamit a saját fejlődéséért, akkor természetesen támogatom, egyébként viszont nem érzem szükségesnek azt, hogy egy felnőtt, önálló és életképes embernek megmondjam mit csináljon és hogyan. Teljesen abszurd, nem az anyja vagyok, ha nem felelnének meg a legfontosabb tulajdonságai, akkor össze se jöttünk volna.
2018. szept. 6. 11:00
 10/13 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem pedig tök érthető hogy mit akarok a Kérdező megtudni. Igen, van olyan hogy az ember próbál hatni a másikra, hogy valamiben az előnyére változzon, és kihozni belőle a legjobbat... Nem alapvető megváltoztatásról beszélek.
2018. szept. 6. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!