Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti hogyan szakítotok? Mit mondotok, hogy ne bántsátok meg a partnereteket?
Szakítás menete női szemszögből:
1. Elhidegülés, a barát addigi szimpatikus tulajdonságainak negatív tartományba való átértékelése.
2. Titokban aktív, nyomulós férfiscanner, persze a barát nem tud róla.
3. Titokban torpedójáték Dévényi Tiborral: kiválasztott hapsi talált, süllyedt.
4. Titokban a kiválasztott alfabika közelébe férkőzés, puhatolózás, információszerzés.
5. Titokban flört, közös program, szex (max. 3-4 hétig).
6. Hibákra utazó derült égből villámcsapás szakítás. (Új pasi a már fix tarsolyban.)
Nekem eddig még sosem sikerült úgy szakítanom, hogy a másik ne bántódjon meg. Nem azért, mert olyan mocskos módszerekkel csináltam volna, de velem is szakítottak már, és akármilyen finoman és tisztességesen próbálta valaki csinálni, mindig fájt a dolog, ez elkerülhetetlen, hiszen adott esetben az egyik fél még nem akarná befejezni a kapcsolatot, mikor a másik igen. Legalábbis, ez a gyakoribb.
Amúgy, én eddig mindig az után szakítottam, hogy már éreztem az elhidegülést. Ami nem tudatos volt részemről, sőt, inkább a gyakoribb veszekedések meg a nagyobb távolságtartás volt az, ami egyáltalán felkeltette bennem a gondolatot, hogy talán valami nincs rendben. Szóval mondhatni a másiknak is ugyanúgy eszébe juthatott volna mindig a dolog. Csak nekem esetenként előbb jött meg a bátorságom ki is mondani a nyilvánvalót, igyekezve persze kedvesnek meg tényszerűnek maradni, de ez nem mindig jön össze, hiába igyekszik az ember. Arra mindig igyekeztem odafigyelni, hogy kifejezetten a másik felet sose szidjam, ha okokat sorolok, akkor nem hárítottam rá soha teljes egészében a felelősséget, a magam érzéseiről beszéltem, a magam gondolatairól, esetleg hogy az ő tettei/viselkedése miatt mit érzek, de igyekeztem mindig kerülni az ujjal mutogatást.
1. Mondd az igazat.
2. Úgyis megbántod. Egy szakítás sosem kellemes.
21/L
- Drágám, nyertem a lottón, öltözz!
- És mi vegyek föl? Öltöny? Szmoking?
- Amit akarsz, csak tűnj már a francba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!