Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nők, ti hogyan szakítotok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti hogyan szakítotok? Mit mondotok, hogy ne bántsátok meg a partnereteket?

Figyelt kérdés
2017. máj. 31. 20:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte vagyok. Ennyi. Őszintének lenni és bunkónak az két különböző dolog. Akinek az igazság fáj, az meg fog sértődni. De legalább nem mondják, hogy úgy lett vége, hogy fogalmuk sincs, miért. Megvan a saját felelősségem és a másiké is. ÉS ezt illik tisztázni a végén.
2017. máj. 31. 20:45
 2/9 anonim válasza:
Az igazat, amiért szakítanék.
2017. máj. 31. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Az igazat, a valós okokat. Közben tartsd a szemkontaktust, mert az fontos.
2017. máj. 31. 20:50
 4/9 A legrosszabb ***** válasza:
27%

Szakítás menete női szemszögből:

1. Elhidegülés, a barát addigi szimpatikus tulajdonságainak negatív tartományba való átértékelése.

2. Titokban aktív, nyomulós férfiscanner, persze a barát nem tud róla.

3. Titokban torpedójáték Dévényi Tiborral: kiválasztott hapsi talált, süllyedt.

4. Titokban a kiválasztott alfabika közelébe férkőzés, puhatolózás, információszerzés.

5. Titokban flört, közös program, szex (max. 3-4 hétig).

6. Hibákra utazó derült égből villámcsapás szakítás. (Új pasi a már fix tarsolyban.)

2017. máj. 31. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hideg zuhanyként zúdítom a másikra rá, hogy mi is a gond. Előbb párszor megpróbálom megbeszélni a másikkal a problémát s nem lecseszem hanem tényleges megoldást keresni rá. Ha semmi változás vagy nem megoldható s elviselhető akkor szakítok de a másik már ilyenkor legalább feltud rá készülni lelkileg, átértékelni a dolgokat nem hirtelen csapok le rá mint a villám mert az szemétség.
2017. máj. 31. 21:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig még sosem sikerült úgy szakítanom, hogy a másik ne bántódjon meg. Nem azért, mert olyan mocskos módszerekkel csináltam volna, de velem is szakítottak már, és akármilyen finoman és tisztességesen próbálta valaki csinálni, mindig fájt a dolog, ez elkerülhetetlen, hiszen adott esetben az egyik fél még nem akarná befejezni a kapcsolatot, mikor a másik igen. Legalábbis, ez a gyakoribb.

Amúgy, én eddig mindig az után szakítottam, hogy már éreztem az elhidegülést. Ami nem tudatos volt részemről, sőt, inkább a gyakoribb veszekedések meg a nagyobb távolságtartás volt az, ami egyáltalán felkeltette bennem a gondolatot, hogy talán valami nincs rendben. Szóval mondhatni a másiknak is ugyanúgy eszébe juthatott volna mindig a dolog. Csak nekem esetenként előbb jött meg a bátorságom ki is mondani a nyilvánvalót, igyekezve persze kedvesnek meg tényszerűnek maradni, de ez nem mindig jön össze, hiába igyekszik az ember. Arra mindig igyekeztem odafigyelni, hogy kifejezetten a másik felet sose szidjam, ha okokat sorolok, akkor nem hárítottam rá soha teljes egészében a felelősséget, a magam érzéseiről beszéltem, a magam gondolatairól, esetleg hogy az ő tettei/viselkedése miatt mit érzek, de igyekeztem mindig kerülni az ujjal mutogatást.

2017. máj. 31. 21:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

1. Mondd az igazat.

2. Úgyis megbántod. Egy szakítás sosem kellemes.

21/L

2017. máj. 31. 22:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szakításnál nem érdekelne, hogy megbántom-e.
2017. jún. 1. 00:14
 9/9 rézevőfiamór ***** válasza:

- Drágám, nyertem a lottón, öltözz!

- És mi vegyek föl? Öltöny? Szmoking?

- Amit akarsz, csak tűnj már a francba!

2017. jún. 12. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!