Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hete tartó kapcsolattól mit kell elvárni?
Egy hét az nem sok, szerintem :) Arra nem gondolsz, hogy több időre van szüksége ahhoz, hogy kimutassa az érzelmeit és csupán ezért hiszed azt, hogy nincs annyira oda érted?
A 2. válaszolónak nincs igaza. 1 hét kevés idő ahhoz, hogy 2 ember kimondja, passzolnak-e vagy sem egymáshoz. Pl nekem is időre van szükségem, én lassan szokom meg az ilyen változást.
Én azt gondolom, hogy legyél egy kicsit türelmesebb - ha szereted őt, kibírod. Ha 1 hónap vagy 2 hónap múlva se változik, akkor csinálj ebből problémát, máskülönbem viszont szerintem ne sürgesd. Egyébként is, mi jó abban, ha 1 hét alatt mindent megtudunk a másikról?
21/L
Nekem is sok, nagyon sok idő kell, hogy érzelmeket produkáljak valaki felé - viszont amíg nem érzek semmit, mégis mi a lófüttyért mondanám rá a nagy semmire, hogy az egy "kapcsolat"? Tök egyszerű, addig hívjuk ismerkedésnek, randizásnak, alakulgatásnak, akárminek. Aztán "kapcsolat" akkor lesz belőle, ha úgy érezzük...
A kérdés kiváló példa rá, hogy miért nincs értelme a nagy semmit kapcsolatnak nevezni. 2 idegen néha elmegy fagyizni együtt, ez nem kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!