Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem szexuális vonzalom nélkül?
Szerelem szexuális vonzalom nélkül?
Ez egyenlő a barátsággal, de NEM szerelmi kapcsolat.
Hogy akarsz te kapcsolatot bárkivel is, ha képtelen vagy őszinte lenni a másikhoz?
"És szeretem, mint barátot. Szerintem jobban is kedvelem, mint egy barátot."
Jó lenne végre eldönteni,hogy kit hogyan szeretsz. A párod, nem a barátod, haverod.
Egy kapcsolathoz hozzátartozik az egészséges szexualitás is.
Tételezzük fel, hogy együtt maradtok, lesz gyerek, neki miket fogsz mesélni? Hogy milyen társat válasszon magának? Nem fogj azt látni, hogy a te, az anyukája bármi szexuális közeledést nyilvánítanál az apja felé, pl csók, ölelés, puszi..stb. minden, ami arra utal, hogy fizikálisan is szereted őt, testileg.
És ezt a mintát akarod tovább adni a gyerekednek?
Inkább ne!
Eltudod képzelni vele a jövődet, akkor nincs akadálya.
Vágyakozol rá, vele szeretnéd tölteni a szabadidődet, hiányzik,ez mind a szerelem előjelei.
Kezded megszeretni és ezért nem tudod kiverni a fejedből. Szerintem meg tisztázni kéne, hogy ez most így mi köztetek, mert jó lenne elkerülni a félreértéseket és utána már te is tisztában fogod látni a dolgokat meg hát veszteni valód nincsen és ha ő is így gondolja, akkor akár nagyon boldog is lehetsz vele :)
Én is voltam így szerelmes. Igaz, hogy hívők voltunk és a szexuális vágyakat a házasságra terveztük tartogatni, tehát igyekeztem nem belekeverni az érzéseimbe, elfojtottam őket.
Olyan szerelmes voltam belé, hogy tudtam, ha egyszer megfogná a kezem, az nekem akkora boldogság lenne, aminél a szex se adhatna többet. Szerintem ez a szerelem magasfoka, ami nem azért van, mert nem kívánod a másikat, hanem mert akkora gyönyört ad már azzal, ha a szemedbe néz vagy kézen fog, amit csak az tud adni, akibe szerelmes az ember. Amikor a szerelmed néz a szemedbe, egész más, mint ha egy jelentéktelen ember.
Soha nem ábrándoztam arról a fiúról szexuális értelemben, de őrületesen szerelmes voltam belé.
Ma már nem választom ennyire külön a szexuális vágyat a szerelemtől, de jártam már úgy, hogy amíg én szerelmet éreztem, addig az illető gondolatban jól megd..ugott és amikor ezt megmondta, teljesen megdöbbentem, mert ő rajtam közben azt érezte, hogy megőrülök a szexuális vágytól, miközben egyáltalán nem a szex járt az eszemben, hanem az, hogy hogyan rejtsem el előle, hogy remeg a kezem és reszket a hangom és el ne piruljak és a szemét láttam olyan ragyogónak...Esküszöm eszembe se jutott a szex. És mégsem tévedett, mert időnként fantáziáltam kettőnkről és abban aztán volt minden.
Ezzel azt akarom írni, hogy amikor ő azt érezte, hogy én szexuálisan vágytam rá, nem biztos, hogy tévedett. Csak én ezt olyan magas fokon tettem, ameddig az ő agyi kapacitásai nem terjedtek, legalábbis irányomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!