Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem szexuális vonzalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem szexuális vonzalom nélkül?

Figyelt kérdés
Megismertem valakit, akit emberileg nagyon megkedveltem. Csak rá tudok gondolni. Szeretem a hibáival együtt és alig várom, hogy újra időt töltsünk együtt. Vonzónak tartom, de nem az jut eszembe, hogy mennyire kívánom fizikailag, hanem csak szimplán egy beszélgetés vele a fellegekbe repít. Megijedtem az érzéseimtől és nem merem neki elmondani, mert tudom, hogy vonzódik hozzám, sokszor hangoztatja is, de tartok attól, hogy ha elmondom neki az érzéseimet, ő másképp reagál. Tehát hogy csak vonzalmat érez. Nem használna ki, barátomnak tekintem és kölcsönösen bízunk egymásban. Egyszerűen félek, hogy mi lenne a következménye, ha bevallanám, mit érzek. Egyáltalán ez lehet szerelem? Eleinte féltékeny voltam, mikor mással ismerkedett, már nincs bennem ez az érzés, viszont szeretem nagyon.
2018. aug. 30. 21:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
26%

Szerelem szexuális vonzalom nélkül?

Ez egyenlő a barátsággal, de NEM szerelmi kapcsolat.

Hogy akarsz te kapcsolatot bárkivel is, ha képtelen vagy őszinte lenni a másikhoz?

2018. aug. 30. 21:30
 2/15 A kérdező kommentje:
Tetszik, mint férfi. És szeretem, mint barátot. Szerintem jobban is kedvelem, mint egy barátot. De nem az van bennem, ha rá gondolok, hogy milyen jó lenne vele lefeküdni. Hanem, hogy mellette akarok ébredni, a nap minden percét vele tölteni. Annyira felemelő 5 perc szimpla beszélgetés is vele. Csak egyszerűen nem tudom hova tenni ezt az egészet. Eddig azt hittem szerelemnek, amikor iszonyatosan vonzódtam valakihez testileg is és emberileg is jól kijöttünk. Itt most inkább a közös hullámhossz van meg.
2018. aug. 30. 21:35
 3/15 anonim ***** válasza:
52%

"És szeretem, mint barátot. Szerintem jobban is kedvelem, mint egy barátot."

Jó lenne végre eldönteni,hogy kit hogyan szeretsz. A párod, nem a barátod, haverod.

Egy kapcsolathoz hozzátartozik az egészséges szexualitás is.

Tételezzük fel, hogy együtt maradtok, lesz gyerek, neki miket fogsz mesélni? Hogy milyen társat válasszon magának? Nem fogj azt látni, hogy a te, az anyukája bármi szexuális közeledést nyilvánítanál az apja felé, pl csók, ölelés, puszi..stb. minden, ami arra utal, hogy fizikálisan is szereted őt, testileg.

És ezt a mintát akarod tovább adni a gyerekednek?

Inkább ne!

2018. aug. 30. 21:41
 4/15 anonim ***** válasza:
26%
Nincs véletlen kicsit meleg beütése a haverodnak? Vannak olyan srácok akik melegnek tünnek a személyiségük megnyilvánulásaik miatt , de nem azok. A nők hajlamosak vonzodni homo sexuálisokhoz is amugy , és nem szexuálisan.
2018. aug. 30. 21:45
 5/15 anonim ***** válasza:
55%
Én a volt párommal is így jöttem össze. Jó kapcsolat volt alapvetően, nem emiatt mentünk szét. A szex pedig beindult magától. Ezek kéz a kézben járnak. Ellenben sokszor volt, hogy akire begerjedtem, azzal szexnél többet nem tudtam volna elképzelni.
2018. aug. 30. 21:50
 6/15 anonim ***** válasza:

Eltudod képzelni vele a jövődet, akkor nincs akadálya.

Vágyakozol rá, vele szeretnéd tölteni a szabadidődet, hiányzik,ez mind a szerelem előjelei.

Kezded megszeretni és ezért nem tudod kiverni a fejedből. Szerintem meg tisztázni kéne, hogy ez most így mi köztetek, mert jó lenne elkerülni a félreértéseket és utána már te is tisztában fogod látni a dolgokat meg hát veszteni valód nincsen és ha ő is így gondolja, akkor akár nagyon boldog is lehetsz vele :)

2018. aug. 30. 22:19
 7/15 anonim ***** válasza:
69%
Létezik ilyen, aszexualitásnak hívják. Szerelmesek ugyan, de semmi szükségük a testiségre.
2018. aug. 30. 22:40
 8/15 A kérdező kommentje:
Annak nem mondanám magam. :)
2018. aug. 30. 22:59
 9/15 anonim ***** válasza:
83%

Én is voltam így szerelmes. Igaz, hogy hívők voltunk és a szexuális vágyakat a házasságra terveztük tartogatni, tehát igyekeztem nem belekeverni az érzéseimbe, elfojtottam őket.

Olyan szerelmes voltam belé, hogy tudtam, ha egyszer megfogná a kezem, az nekem akkora boldogság lenne, aminél a szex se adhatna többet. Szerintem ez a szerelem magasfoka, ami nem azért van, mert nem kívánod a másikat, hanem mert akkora gyönyört ad már azzal, ha a szemedbe néz vagy kézen fog, amit csak az tud adni, akibe szerelmes az ember. Amikor a szerelmed néz a szemedbe, egész más, mint ha egy jelentéktelen ember.

Soha nem ábrándoztam arról a fiúról szexuális értelemben, de őrületesen szerelmes voltam belé.

Ma már nem választom ennyire külön a szexuális vágyat a szerelemtől, de jártam már úgy, hogy amíg én szerelmet éreztem, addig az illető gondolatban jól megd..ugott és amikor ezt megmondta, teljesen megdöbbentem, mert ő rajtam közben azt érezte, hogy megőrülök a szexuális vágytól, miközben egyáltalán nem a szex járt az eszemben, hanem az, hogy hogyan rejtsem el előle, hogy remeg a kezem és reszket a hangom és el ne piruljak és a szemét láttam olyan ragyogónak...Esküszöm eszembe se jutott a szex. És mégsem tévedett, mert időnként fantáziáltam kettőnkről és abban aztán volt minden.

Ezzel azt akarom írni, hogy amikor ő azt érezte, hogy én szexuálisan vágytam rá, nem biztos, hogy tévedett. Csak én ezt olyan magas fokon tettem, ameddig az ő agyi kapacitásai nem terjedtek, legalábbis irányomban.

2018. aug. 31. 01:26
 10/15 anonim ***** válasza:
78%
Nekem egy picit fura,amit írsz,mert még soha életemben nem futott át az agyamon ilyen randizgatós fázisban,hogy "de jó lenne vele lefeküdni". Ezek a dolgok így jöttek maguktól,mikor már egy pár voltunk. A szerelem meg minden ember felé más,nem egyfajta szerelem van,nem ugyanazt érezzük minden ember felè. Szerintem teljesen túlkombinálod a dolgot és már fülig bele vagy zúgva :)
2018. aug. 31. 04:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!