Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerelem vagy rajongás?
Húszas éveim elején járó nő vagyok, túl már egy pár szerelmen és párkapcsolaton. Eddigi legjobb tudásom szerint hetero (pontosabban szapioszexuális, vagyis elsősorban az intelligencia vonz, az egyéb tulajdonságok, így pl a nem is eggyel kevésbé befolyásol). Volt már olyan, hogy úgy néztem meg egy lányt, hogy megállapítottam, hogy vonzó, de sosem gondoltam úgy a nőkre, mint szexuális vonzalom tárgya.
Egy pár hónapja egy rajongói oldalon viszont megismertem egy lányt. Pontosabban csak hozzászólásait láttam témákhoz, szimpatikus volt, bekövettem a blogját, és szép lassan azon kaptam magamat, hogy érzéseim vannak iránta. Anélkül, hogy találkoztunk volna. Mindketten olyanok vagyunk, hogy csak úgy nem írnánk rá másra, egyszer viszont írtam neki, mert nagyon kiborultam valamin, és akkor órákon át beszéltünk úgy, mintha régi legjobb ismerősök lennénk.
És azóta még inkább úgy érzem, mintha beleszerettem volna. Keresgéltem facebookon, állandóan nézegetem a blogját, újraolvasom a régi hozzászólásait, és ilyenkor olyan boldogság önt el, hogy összevissza ugrálok tőle. Ha látom, hogy a blogomon van, a szívem majd kiugrik a helyéről. De nem akarom, hogy hülyének nézzen. Nem merek írni neki, vagy bárhogy máshogy beszélni vele, csak folyamatosan figyelem a netes tevékenységeit, és ha virtuálisan a közelemben érzem, teljesen elvesztem a fejem. Néha fantáziálok róla. El tudom-e képzelni, hogy megcsókolom? Persze! A szexet is? Igen. Pedig, mondom, eddig sosem néztem így a lányokra.
Ha pedig azt látom, hogy beszélt mással, vagy nagyon válaszolt valamire másnak, aki nem én vagyok, konkrét féltékenységet érzek, pedig egyébként pontosan tudom, hogy úgysem lehetne köztünk semmi, mert amúgy a lánynak barátja van (bár azt tudom, hogy romantikus értelemben vonzódik lányokhoz is), mégis akárhol vagyok, folyamatosan úgy érzem, mintha őt keresném a tömegben, mintha arra várnék, hogy egyszercsak megtaláljuk egymást egy random helyen, és kiderül, hogy ő is kedvel engem, még ha nem is ennyire, de legalább valamennyire.
Ilyen, mint ez az egész még soha nem volt velem, és egyszerűen fogalmam sincs, hogy mi ez egyáltalán, szerelem-e, rajongás-e, vagy csak ennyire unatkozom? :D
Köszönöm eőre is, ha valaki komolyan veszi a kérdésemet és megpróbál rendes, segítő választ adni.
Rossz a kérdés, amit felteszel. Amit most csinálsz, az külső szemmel nézve egy erősen megszállott rajongás, valahol a szerelem és a beteges megszállottság határán.
Nem ismered igazán, hisz 1x beszéltetek, nem találkoztatok, azt sem tudod, hogy biszex-e legalább. Valami álomképet üldözöl és fantáziálsz róla. Írod, hogy várod is, hogy találkozzatok 1x random, de te ezért semmit nem teszel. Kicsit szállj le szerintem a földre és gondold át a dolgot még1x. Ha ennyire érdekel, keresd és barátkozzatok össze. Amit most csinálsz, annak 1) semmi értelme, 2) elég betegesnek is hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!