Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért fáj jobban a válsz hiánya?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj jobban a válsz hiánya?

Figyelt kérdés

Legyen bármi is. Jobban fáj, hogy semmit sem írt.

Megkerestem, benne van volt a pakliban, hogy szó nélkül hagyja, ami egy válsz szintén. De ez valahogy jobban fáj. Kevésbé fájna egy "takarodj"

Szeretlek... Fontos vagy, most meg síri csend.

N

2018. aug. 30. 16:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Azért, mert a válasz hiánya bármit jelenthet, egy felület, amire bármilyen fájdalmas gondolatot, sérelmet kivetíthetsz. Ha kapsz egy fájó visszajelzést, az egyetlen, határozott, feldolgozható dolog, a hallgatás viszont a fájó visszajelzések folyamatosan változó szuperpozíciója.
2018. aug. 30. 16:15
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Esélyes hogy el sem jutott hozzá az üzeneted, mert szerintem az aktuális nője törölte, még mielőtt láthatta volna.Aztán hónapokkal később egy véletlen folyamán mikor beszélsz vele, kiderül a turpisság... Az ilyet ezért jobb telefonon intézni.Igy még a lehetőségét is kikerülöd a trükközéseknek.
2018. aug. 30. 16:39
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Írd nekem hogy szeretsz;)
2018. aug. 30. 16:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Végülis, ezt is veheted válasznak...
2018. aug. 30. 17:17
 5/11 A kérdező kommentje:

49%osNem olyan ember aki hisztis pitsakat szed fel. Az első féltékeny megnyilvánulása elköszön. Ha van valakije, az nem akadályozza meg abban, hogy válaszoljon.

Szeretlek, ha ez így boldoggá tesz(úgymond mindenkit szeretek)

Írtam, hogy a válasz hiánya is egy válasz. Csak amit az ember mögé képzel... Vajon szofosztikaltan akár elküldeni a fenébe, vagy merje leírni, hogy ő is... Vagy a méla közöny...

2018. aug. 30. 17:50
 6/11 anonim ***** válasza:
*Esélyes hogy el sem jutott hozzá az üzeneted, mert szerintem az aktuális nője törölte
2018. aug. 30. 17:53
 7/11 A kérdező kommentje:
49%os:Nem tudom milyen emberekkel ismerkedtél eddig, hogy ezt így.
2018. aug. 30. 18:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Válasz hiánya mögé ne képzelj kölcsönös szerelmet.
2018. aug. 30. 18:48
 9/11 A kérdező kommentje:

Maradok reális, az a legutolsó ami az eszembe jutna, hogy ő is még...

Ha ennyire naiv optimista lennék, akkor nem szomoritana el. Sőt, keresnék módot a személyes találkozóra

2018. aug. 30. 18:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem tudja mit irjon

Vagy már elege van abbol h irkálsz neki

2018. aug. 31. 05:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!