Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon nem mutat jól, ha a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nem mutat jól, ha a nő a magasabb? És nem zavaró?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy mindig nagyon foglalkoztat, mit gondolnak mások. És most is igy van.

A másik meg, hogy milyen úgy ölelkezni,odabújni, hogy kisebb a férfi?

Bár a mi esetünkben csak pár cm különbség van (ő 170 körül én 174 körül).

Ti nem gondoljátok azt, ha megláttok egy ilyen párt, hogy nem mutatnak jól egymás mellett?

2018. aug. 27. 17:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha túl magas a nő a hapsihoz viszonyítva (aki még ha vékonyabb is), akkor az olyan, mintha a nő egy védő személyiség lenne mellette, tehát nem annyira jó.

Ha nem sokkal magasabb a nő, akkor nem gond, nem feltűnő.

2018. aug. 27. 20:59
 12/15 anonim ***** válasza:
En is mindig furanak gondoltam az elkepzelest, hogy alacsonyabb parom lenne. A mostani parom magasabb tolem, de neki pl. kifejezetten tetszik ha magassarmuban magasabb vagyok tole, volt baratnoje aki magasabb volt tole es azt is szerette, a lanyt sem zavarta,o is magassarkuban jart, a parom mondta, hogy mikor bemutata a baratoknak furcsan neztek rajuk, de o hatarozottan kozolte, hogy igy imadja a parjat, es tobbet nem volt tema a baratok kozt.
2018. aug. 27. 21:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Miért lenne idegeneknek zavaró?

Ismerek ilyen házaspárt, kettőt. Szépek, boldogok, szép gyerekekkel, boldog családi élettel.

2018. aug. 27. 21:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Inkább hagyd ott szegényt nőj fel! - leszarni más véleméynét -, és AZTÁN keress párt.

Az én párom 4 centivel alacsonyabb, és? Pont leszarom, ki-mit gondol erről (külföldön élnünk, kb senkit nem érdekel, jópár csaj mászkál alacsonyabb fiúval), mert szeretem, ő is, nagyszerű ember, és az ágyban meg édesmindegy :D

29n

2018. aug. 28. 15:40
 15/15 anonim ***** válasza:
14-es vagyok: persze otthon egy rokon naná, hogy beszólt, hogy "szerintem nagyon gáz, hogy ilyen alacsony (166 cm)", mire úgy kiosztottam, hogy azóta is békén hagy. :D
2018. aug. 28. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!