Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nem mutat jól, ha a nő a magasabb? És nem zavaró?
Az a baj, hogy mindig nagyon foglalkoztat, mit gondolnak mások. És most is igy van.
A másik meg, hogy milyen úgy ölelkezni,odabújni, hogy kisebb a férfi?
Bár a mi esetünkben csak pár cm különbség van (ő 170 körül én 174 körül).
Ti nem gondoljátok azt, ha megláttok egy ilyen párt, hogy nem mutatnak jól egymás mellett?
Ha túl magas a nő a hapsihoz viszonyítva (aki még ha vékonyabb is), akkor az olyan, mintha a nő egy védő személyiség lenne mellette, tehát nem annyira jó.
Ha nem sokkal magasabb a nő, akkor nem gond, nem feltűnő.
Miért lenne idegeneknek zavaró?
Ismerek ilyen házaspárt, kettőt. Szépek, boldogok, szép gyerekekkel, boldog családi élettel.
Inkább hagyd ott szegényt nőj fel! - leszarni más véleméynét -, és AZTÁN keress párt.
Az én párom 4 centivel alacsonyabb, és? Pont leszarom, ki-mit gondol erről (külföldön élnünk, kb senkit nem érdekel, jópár csaj mászkál alacsonyabb fiúval), mert szeretem, ő is, nagyszerű ember, és az ágyban meg édesmindegy :D
29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!