Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon nem mutat jól, ha a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nem mutat jól, ha a nő a magasabb? És nem zavaró?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy mindig nagyon foglalkoztat, mit gondolnak mások. És most is igy van.

A másik meg, hogy milyen úgy ölelkezni,odabújni, hogy kisebb a férfi?

Bár a mi esetünkben csak pár cm különbség van (ő 170 körül én 174 körül).

Ti nem gondoljátok azt, ha megláttok egy ilyen párt, hogy nem mutatnak jól egymás mellett?

2018. aug. 27. 17:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Nem mutatnak jól egymás mellett, de az sem, ha a férfi 2 méteres a nő meg 160 centi.
2018. aug. 27. 17:53
 2/15 anonim ***** válasza:
73%

A XXI század legfontosabb párkapcsolati kérdése, hogy hogyan mutatnak egymás mellett.

Ennek minősített esete, hogy hogyan mutatnak az instán.

Nem véletlen van annyi sok-sok éves, boldog kapcsolat mostanában.

2018. aug. 27. 17:57
 3/15 anonim ***** válasza:
Sztem jól is tud mutatni. Én már láttam kb ilyen paraméterek szerinti párokat, akikre jó volt együtt ránézni. Szerintem az a titka, hogy ők pl letojták, mit gondolnak mások, és szimplán csak szerették egymást. Ez kívülről is látszik, és ami azt illeti, a külső szemlélő számára többet ad szerintem, mint a magasság.
2018. aug. 27. 17:59
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

"Az a baj, hogy mindig nagyon foglalkoztat, mit gondolnak mások. És most is igy van."

Én ezen dolgoznék a helyedben, mert ennek van egy gyökéroka, aminek ez az okozata, és megnehezíti az érzelmi életedet.

Gyermekkorban célszerű keresgélni.

2018. aug. 27. 18:00
 5/15 anonim ***** válasza:
Kizombában teljesen ideális magasság lenne, de ha valahol meg kell jelenni akkor elég viccesen látvány, főleg ha még magassarkút is veszel fel. Az egyetlen olyan sztárpáros aki ezt jól tudta leplezni az Stalone-Nielsen páros volt, ők valahogy így is jól mutattak.
2018. aug. 27. 18:18
 6/15 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem nagyon idétlenül néz ki, ha a férfi alacsonyabb - valahogy nem tudom komolyan venni az ilyen párokat
2018. aug. 27. 18:27
 7/15 anonim ***** válasza:
Már nem azért de kit érdekel hogy mások mit gondolnak hogy ti hogy néztek ki együtt? életemben 4 párt láttam ahol alacsony volt a pasi (akár 10-15 centi különbséggel is!) mind az utcán, mind még suliban és nem érdekelték hogy ki mit gondol. Szerintem ez a ti dolgotok. Változtatni fog a dolgon ha pár ember azt mondja hogy hülyén néznek ki együtt? nem, mert szeretitek egymást és ez a legfontosabb. Ne foglalkozzatok mások véleményével hanem élvezzétek egymás társaságát.:)
2018. aug. 27. 18:36
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igazából még csak alakulnak a dolgok, szóval még nem vagyunk együtt.

De egyszerüen imádom a gyönyörü szemeit, a mosolyát, az arcát ;)

Egyébként soha nem hordtam magassarkút, nem szeretnék 184 cm lenni :)

2018. aug. 27. 19:10
 9/15 anonim ***** válasza:
53%
Tényleg nagyon fontos hogy mit gondol az utca embere, mit egy járókelő, mit egy véletlen arra haladó kerékpáros. Éld úgy az életed hogy megfelelj azoknak akikkel soha többé nem találkozol! GRAT!
2018. aug. 27. 19:26
 10/15 anonim ***** válasza:

Muatathat jól, ha boldogok.

Értelmes embert pedig ez nem zavarja.

2018. aug. 27. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!