Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik az érintése, a mosolya, az egész ember. Sajnos ez az érzés nem kölcsönös. Hogyan felejtsek?
Csak beleszerettem. Nincs férfi női barátság, így indult.
Személyében egy olyan embert ismertem meg, akit hibáival együtt eltudok fogadni. Ám ő egy kedves ismerősnek tart csak, akivel jól érzi magát (érezte magát). Az érzéseimről tud, nem csak "jeleket" küldözgettem...
Napi ügyeletes közhely megvolt. Köszönöm.
Halvány lila segéd fogalmad nincs, milyen a viszonyom a másik nemmel.
Képzeld sose voltam szerelmes.
"Tisztelem" annyira a másik oldalt, hogy nem vadászom le az egyedit amíg kielégítenek, akadna pedig szép számmal ilyen pasi, akit megkaphatok az nem kell, használt rágónak tartom. Majdnem garanciális vagyok...
Olyannal még nem találkoztam, akinek azt mondtam volna, hogy szeretnék reggel melletted ébredni. Pontosabban most találtam.
Kedves Kérdező!
Pedig #10 jókat írt. Koncentrálj az életedre, behozhatsz változást is. Fejleszd magad vagy az életminőségedet.
Bármilyen közhelyszerűnek tűnik is, de ingerek kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!