Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez lenne az első látásra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lenne az első látásra szerelem?

Figyelt kérdés
Szoktam bulizni járni és ilyenkor gyakran vannak jött ment lányok, táncolgatunk csókolózunk, hol csak egy kis csók aztán annyi, néha tartalmasabb beszélgetünk ismerkedünk is, de egyik se komoly egyik után sincs semmi. Viszont most is volt egy ilyen viszont egyetlen átbulizott éjszaka után teljesen olyat érzek mintha bele szerettem volna, sokat is beszélgettünk és és valahogy szerelem érzését érzem, teljesen oda vagyok érte gyönyörűnek tartom pedig ha az utcán elmenne mellettem lehet észre se tűnném, szóval nem is feltétlenül a nő ideálom. És legnagyobb fájdalmamra nem lehet köztünk semmi bizonyos okok miatt.

2018. aug. 26. 16:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem. Semmi köze hozzá.
2018. aug. 26. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!