Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes valaki tovább lépni az első szerelmén?
Beszélgetek egy sráccal 20 éves. 3,5 éve volt neki egy lány akiért odáig volt, de már az elejen nyílvánvalóvá vált, hogy a lány nem akar semmit. Aztán mégiscsak együtt voltak de csak 2 hónapot és igazából a puszin és a kézfogáson kívül nem történt más. A srác azóta is imádja, az elején amikor elkezdtünk beszélgetni még minden jó volt, aztan mèlyebben beszélgettünk és kiderült, hogy bár szerinte próbálkozik nem megy a továbblépés, nekem nem akarja húzni az agyam azt mondja, de amég nem lép túl rajta, nem tud belekezdeni velem. Volt neki egy másik lány is az előző lánynak a legjobb barátnője!!! vele is kb egy hónapig tartott, de vele már volt minden. Amikor megkérdeztem tőle, hogy az illető miért kapott esélyt én pedig miért nem,azt válaszolta, hogy fél hogy annak is ez lesz a vége. Ennyit mondott. És hogy ő sem érti magát az ő hülyesége, mert egyébként nagyon tetszem neki. Én felajánlottam neki, hogy nem beszélgetünk még olyan régen megis szeretünk egymással beszélni, én tiszteletben tartom hogy o nem tud tovább lépni, ő is tartsa tiszteletben, hogy attól hogy beszélünk ha későn lép tovább nem biztos, hogy en majd tárt karokka fogadom, hogy legyen velem.
Szerintetek ráfog jönni vagy tovább fog lépni, esetleg ha beszélgetünk mégis rá jön, hogy kellek neki?
*Volt neki egy másik lány is az előző lánynak a legjobb barátnője!
Azért volt meg neki ez a nem női egyed, mert a másik hiányzott neki, teljesen egyértelmű. Gondolom ez a nőutánzat meg mindenben próbálta az eredeti nőt másolni.
De hát utánozni lehet, csak az még sem olyan mint az eredeti, az még is csak egy másolat:D
Az első szerelmem egy tündérien bájos lány volt, akire szó szerint mindenben számíthattam (talán azért, mert szociopata volt).
A többiek, hát... nem ugrottak volna utánam a kútba, így kölcsönösen én sem tudtam mindent beleadni, és ezért nem működött.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!