Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már ugy hogy az eszetekre kéne hallgassatok és nem pedig a szivetekre?
Igen volt, de az egészen más történet volt, esetemben jogosan dobtam a csajszit, még ha nehezemre esett is.
De esetedben nem értem mi akadályoz abban, hogy esetleg lehet belőle egy tartos párkapcsolat? Legyél őszinte a csajszihoz, mondd el mit érzel, adva esélyt az egésznek, maximum kapsz egy negatív választ, onnatól biztosra tudsz menni, hogy mit kell tenned, de így... Sokáig benned lehet az a kétely, hogy biztos jól cselekedtél-e, "mi lett volna ha" érzés. Meg igazándiból azt sem értem minek köveznének meg. Feltételezzük, kölcsönös az érzés, én telibesz@rnám, hogy mások mit mondanak ml.
Most is így vagyok, nagyon szeretem. De vannak dolgok amiket úgy érzem az egyik pillanatban nem tudunk lekuzdeni a másikban pedig hogy igen.
Most igyekszem magam erősíteni hogy igenis menni fog és küzdeni kell az életben a párkapcsolatért is.
Eszem és a szívem mást mond. Ez a kettősség nagyon fáraszto.
Én rendszeresen az eszemre hallgatok. Egyedül vagyok, viszont nyugis az életem, és maximálisan profitálok abból, hogy az időmet és az energiámat olyasmire fordítom, ami a többszörösét hozza vissza, nem csak nyeli-nyeli mint a párkapcsolat.
Mérlegelj, neked mi éri meg jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!