Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti már halgattatok a szivetekre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Laci911 kérdése:

Ti már halgattatok a szivetekre?

Figyelt kérdés
Ha az agyatok azt sugalja ,hogy lépjek le mert ennyit nem ér meg egy nő de a szív azt mondja ,hogy akármi is legyen megérheti .

2012. dec. 13. 23:51
 1/5 anonim válasza:
Igen már elég hosszú ideje ez van nálam:) A volt páromal a se veled se nélküled volt elég hosszú ideig és hiába tudtam hogy értelmetlen próbálkoztam mert a szivem azt sugta,Elbasztam eléggé olyan fiut utasítottam vissza akit kedveltem de reménykedtem a lehetetlenben.Hát eléggé megbántam:S
2012. dec. 14. 00:00
 2/5 anonim ***** válasza:

A sziv hazudik neha, meg osszekeverheto az aggyal.

Hallgass a testedre.

Hogyan erzed magad amikor vele vagy? Nyugodt vagy? Boldog? Feszult? Mit erzel?

Amugy meg, ha mar ilyesmi felmerult, akkor lehet, hogy van benne valami.

2012. dec. 14. 00:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Velem ez úgy történt, hogy 2 évig szerelmes voltam egy fiúba, akinek ez alatt a 2 év alatt végig volt barátnője, de ez ellen nem tehettem semmit. És mivel az említett fiú a baráti társaságunk tagja volt, így gyakran esett szó a kapcsolatáról, illetve nemegyszer el is hozta közénk a barátnőjét. El kellett tűrnöm mosollyal az arcomon, de rettenetesen fájt.

A 2 év elteltével úgy döntöttem, hogy véget vetek ennek, és az eszemre hallgatok végre. Így is lett, tisztáztam a helyzetet, majd eltűntünk egymás életéből. Azt hittem, minden rendben, végre elfelejtem Őt. Eltelt újabb fél év, de akárhányszor láttam, a szívem mindig mocorogni kezdett, viszont nem engedtem neki, hisz észből lezártam. Neki már nem volt barátnője, én is szingli voltam, és egy napon újra elkezdtünk beszélgetni. És kiderült, hogy engem akar, az én eszem viszont ezt nem értette, totál lefagyott. És amíg az agyam próbálta összeszedni magát, a szívem elindult. Tehát végül a szívemre hallgattam. Azóta együtt vagyunk :)

2012. dec. 14. 01:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Először is miért nem érné meg? Mi kifogásod van a kapcsolatod ellen? Sajna mi, akik külső megfigyelők vagyunk ezen az oldalon ennyi információból bajosan tudjuk meg mi a problémád.
2012. dec. 14. 08:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet ,hogy ahol dolgozom ott van ő is elsőnek el itelt ahogy öltozöm papagájnak hivot a hatam mögött és az utóbbi 2hónapban egyre azt súgta ,hogy a csaj görcsösen meg akar ismerni és én szinte 1szót nem vatottam vele ahogy a többi dolgozóval sem gondolom mert nem hagyom magam meg zakozott vagyok 1xmegsebzet egy nő gondolom az lehet....ahogy telt múlt az idő egyre jobban csak meg akart ismerni ,fogyni akart majd hizni vett cipőt olyat amilyet én horrtam lacost....meg sok mindent nagyon sok jelet adott mikor megmondtam ,hogy beszélni akarok vele de nem beszéltem inkább megcsokolni akartam de nem hagyta ...el akartam hívni korizni de nem jött el át váltott zöld ficôl pirosra mivel sem a dolgozokkal nem beszéltem sem vele erre elkeztek pletykalni ,hogy én meleg vagyok meg azt terjeztettçk el ,hogy női ruhákat hordom gondolom a slim gatyára hittek azt plusz meg a főnökeim is terelnek egyiktől megkérdeztem ,hogy kitől kaptam egy fekete szívet .....nem mondta ,hogy nem attól a csajtól és azt sem ,hogy mástól....bennt vagyok é dolgozom egyre csak hitvanyabb munkat csinalok még a darálot sem takarittam el rendesen (ha ezt észreveszi az ÁNTSZ akkor 100eft re bűnteti a főnökeimet)erre egyik főnök sem ordított le még csak annyit sem ,hogy el kéne takarítani rendesen erre tegnap azt mondja az egyik főnök akvel szoktam dolgozni ,hogy mennyél haza pénteken szabadnapos vagy .....de annyi hibát követtem el ,hogy 1hónapja ha nem klófoltam ki valamit akkor már le szedték a fejemet ....igen a csaj közelébe már szinte rosszul vagyok össze zavarodom dolgokat felejtek el...
2012. dec. 14. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!