Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti már halgattatok a szivetekre?
A sziv hazudik neha, meg osszekeverheto az aggyal.
Hallgass a testedre.
Hogyan erzed magad amikor vele vagy? Nyugodt vagy? Boldog? Feszult? Mit erzel?
Amugy meg, ha mar ilyesmi felmerult, akkor lehet, hogy van benne valami.
Velem ez úgy történt, hogy 2 évig szerelmes voltam egy fiúba, akinek ez alatt a 2 év alatt végig volt barátnője, de ez ellen nem tehettem semmit. És mivel az említett fiú a baráti társaságunk tagja volt, így gyakran esett szó a kapcsolatáról, illetve nemegyszer el is hozta közénk a barátnőjét. El kellett tűrnöm mosollyal az arcomon, de rettenetesen fájt.
A 2 év elteltével úgy döntöttem, hogy véget vetek ennek, és az eszemre hallgatok végre. Így is lett, tisztáztam a helyzetet, majd eltűntünk egymás életéből. Azt hittem, minden rendben, végre elfelejtem Őt. Eltelt újabb fél év, de akárhányszor láttam, a szívem mindig mocorogni kezdett, viszont nem engedtem neki, hisz észből lezártam. Neki már nem volt barátnője, én is szingli voltam, és egy napon újra elkezdtünk beszélgetni. És kiderült, hogy engem akar, az én eszem viszont ezt nem értette, totál lefagyott. És amíg az agyam próbálta összeszedni magát, a szívem elindult. Tehát végül a szívemre hallgattam. Azóta együtt vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!