Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettetek már bele olyanba, aki külsőre nem annyira tetszett?
Igen, többször is. Azt hittem, hogy ezzel egyedül vagyok, és csak az én "tehetségem" beleszeretni olyanokba, akik nem is tetszenek. :D
Az egyik fiúnak a humora fogott meg nagyon, meg az, hogy állandóan b..szogatott, de nem bunkón, hanem cukin, kedvesen, és így szerettem meg.
A másik kifejezetten nem tetszik külsőleg. Mármint most, hogy már szeretem, úgy gondolom, hogy szép a szeme és a mosolya, de amikor még nem érdekelt, kifejezetten taszított, mintsem vonzott volna. Az a gáz, hogy nem mondhatom, hogy a személyisége miatt szeretem, mert borzasztó dolgokat mondott nekem, és úgy viselkedett velem, ahogyan még a legrosszabb ellenségemmel se bánnék... Mindezek mellett manipulatív, és nem túl őszinte. Igazából minden okom meg lenne rá, hogy utáljam, de eltértem a tárgytól. Azt hiszem, az emlékek miatt szerettem bele. Kezdetben a bókok miatt, meg az elején még figyelmes volt, kedves, stb, aztán amikor megváltozott, maradtak a szép emlékek.
Én csaj vagyok,volt ilyenben részem.
A személyisége,kedvessége.
Közös hobbi,és nem utolsósorban a kitartása fogott meg.
Végül szakítottunk,de nagyon bánom a mai napig.
Szerintem a legszuperebb pasi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!