Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettetek már bele olyanba, aki külsőre nem annyira tetszett?
Igen, kétszer is. Egyikkel hasonló érdeklődési kör miatt is jöttünk össze.
Mindkétszer jól ráb..m, mivel kiderült, hogy ők egyáltalán nem szerelmesek belém, csak pótléknak kellettem. Én meg addigra kötődtem hozzá, és nagyon megszerettem, külön világunk lett. Hasonló érdeklődési kör, humor ilyenek. Jó megalázó volt, amikor kiderült, hogy még mindig ahhoz a lányhoz kötődik, akivel először volt együtt.
Semmi értelme nem volt.
Igen, a férjembe. :D
Amikor megismerkedtünk elég ramatyul nézett ki (nagyon sovány volt, beesett arccal, hófehér bőrrel.) Rosszul is öltözködött, de olyan személyisége van, hogy nem lehetett nem észre venni. Vicces, nagy dumás és pozitív kisugárzása van, egyszerüen beleszerettem és onnantól kezdve nem érdekeltek a "találsz magadhoz való/ sokkal szebb pasit is" beszólások.
Miután összeköltöztünk figyeltünk a kajára, úgyhogy hízott, a bőre kivirult a rendes táplálkozástól (addig rágcsán és gyorskaján élt), megtalálta azt az öltözködési stílust, amiben a legjobban érzi magát és úgy alapjáraton egy jó pasi lett. Régen messzire elkerülték a csajok, most meg nem győzök mosolyogni, hogy mennyien megnézik vagy rástartolnak.
Hm. Az számít, hogy elsőre nem tetszett, de utána igen?
Kicsit váltott a stílusán (nem miattam, maga miatt) + személyiségébe beleszerettem.
Ma már őt látom a legvonzóbb férfinak a világon.
Volt. Az exem, nem tetszett (bár a nők omlottak a lábai elé) mert piperkőcnek találtam, és annyira fenn hordta az orrát, amit én sem nőben, sem férfiben nem viselek, hogy gondoltam jól az orrára fogok koppintani, én a csúnya nő:D
Hát ehelyett addig sündörgött körülöttem, addig ostromolt, addig kedveskedett amig beleszerettem. Hosszú, nagyon mély kapcsolat lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!