Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A pasim legjobb barátja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim legjobb barátja szerelmet vallott nekem. Ezzel nem lenne semmi baj, de úgy érzem vonzodok hozza! Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

2018. aug. 22. 22:03
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
53%
*Ő csak őszintén színt vallott, mert ezt érezte helyesnek, vagy neki ez fontos volt, hogy tudja.
2018. aug. 22. 23:00
 12/34 anonim ***** válasza:
57%

*Ez csak nagyon emberi.

Főleg pl lehet esetleg látta, hogy a csajnak sem közömbös, a csajnak a saját barátja viszont egyre inkább.

2018. aug. 22. 23:01
 13/34 anonim ***** válasza:
58%

"Nem elárulta. Szerelmes. Az érzelmeit nem tudja irányítani. Nem ő találta ki, hogy "na jó, most akkor jól beleszeretek kiszúrásból...""

Háhá. :D Ezen mindig jót nevetek. A beleszeretés nem villámcsapás-szerűen jön, hanem sok kis "de hát mi van abban?" kapcsolatkeresésből. Azt a sok kis ártalmatlan apróságot nem kellett volna megcsinálni és akkor nem kezdenek el egymáshoz vonzódni. Ha meg mégis beindul a vágy akkor tenni kell ellene, kerülni a társaságukat, amíg csillapodnak a szenvedélyek, nem pedig a legjobb barátom háta mögött sutyiban elkezdek udvarolni. Mi ebben a bonyolult? Nem kell annyira hasra esni az ilyen fellángolásoktól és rögtön a szerelem és szeretet rangjára emelni, magunk mögött hagyva a becsületet.

2018. aug. 22. 23:10
 14/34 anonim ***** válasza:
33%

"Ha meg mégis beindul a vágy akkor tenni kell ellene"

Ellene?:O Ozt' miért nem érte? Ha ők úgy lennének boldogok? Éljék le az egész életüket boldogtalanságban, úgy, hogy "mi lett volna , ha?" "De milyen boldogok lehettünk volna , hogyha..." ?:O

2018. aug. 22. 23:44
 15/34 anonim ***** válasza:
64%
*Az életüket nem adhatják fel, meg a vágyaikat azért, hogy mások kénye-kedve szerint éljenek. pl ha a kérdező már szerelmes a másik srácba, ne fojtsa el, főleg, ha a párja iránt már nem is érez olyan mélyet, hgogy el tudná képzelni, hogy vele éljen le még akár 40-50-60 stb évet.
2018. aug. 22. 23:46
 16/34 anonim ***** válasza:
88%

Hidd el, van körülöttem ötezer férfi, aki csinálhat bár miféle apróságot, nem érdekel, és aztán jött ő, bemutattak egymásnak minket, kezet fogtunk és onnan kezdve beköltözött a fejembe. Fél éve nem tudom onnan kiverni. Kb. 3-szor láttam percekre, néhány percnyi beszélgetés után letéptük volna egymásról a ruhát. Végülis semmiség, minden nap történik ilyen az emberrel.

Ha csak felesége lenne, nem érdekelne, nem tehetek róla, ha irántam érzi azt, amit iránta (már?) nem. De gyerekei vannak, és az fontosabb.

2018. aug. 23. 01:34
 17/34 anonim ***** válasza:
43%
Sztem elshnek a pàrddal beszélj .Ha nem veszi a lapot nem tesz semmit akkor hagyd ott a legjobb barátjàt meg kerüld el jó messzire .Az ilyenből semmi jó nem szokotz kisülni.Ha engedel a csàbitásnak akkor teeszel a feketebàràny mégha a párod nem tesz azért hoghogy feldobja a kapcsolatotokat.
2018. aug. 23. 03:37
 18/34 anonim ***** válasza:
99%, hogy irígy a pasid "barátja", ezért közeledik hozzád.
2018. aug. 23. 04:43
 19/34 anonim ***** válasza:
42%
Ember vagy, nem állat. Uralkodj az érzéseid felett.
2018. aug. 23. 04:45
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát, mi lehet, hogy szar emberek vagyunk, de velünk ez megtörtént. Nem legjobb barát volt, "csak" az exem egy barátja, folyamatosan része a társaságnak. Nem mondtuk ki soha, de pontosan tudtuk mindketten. Évekig igyekeztünk kerülni egymást, nem egymáshoz szólni, ő konkrétan inkább bunkó volt velem, minthogy kereste volna a társaságomat. És nem múlt el, így sem, bár voltak időszakok, mikor háttérbe szorult. Az exemmel végül tönkrement a kapcsolat, nem ezért, hanem mert folyamatosan piált, és csajozott a hátam mögött, én pedig megtudtam. Utána próbálta rendbehozni, legalábbis azt mondta, de már mindegy volt. Végül szakítottunk, pár hónap múlva pedig összejöttünk a baráttal. Volt cirkusz belőle, igen, voltam gerinctelen szar (mert ő ugyebár baromi gerinces volt, amikor megcsalt többször). De megérte, eltelt 9 év, házasok vagyunk, várjuk a második gyereket, boldog az életünk együtt. Ja, az ex megbékélt, és továbbra is jóban vannak/vagyunk.
2018. aug. 23. 07:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!