Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim legjobb barátja szerelmet vallott nekem. Ezzel nem lenne semmi baj, de úgy érzem vonzodok hozza! Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
2018. aug. 22. 22:03
1/34 anonim válasza:
Erősítsd meg a gerincoszlopodat, nehogy túl nagyot csattanjon a hátad, ha gerincre akarna vágni.
2/34 anonim válasza:
Először is, nyugodj le és gondold át, hogy tényleg érzel - e valamit iránta, vagy csak a vallomása zavart meg.
3/34 A kérdező kommentje:
Magam sem tudom mit érzek...a baratom az utóbbi időben nagyon hanyagolja a külsejét és valahogy nem vonzodok hozza... viszont a legjobb barátja 10/10es
2018. aug. 22. 22:08
4/34 anonim válasza:
Ha a vonzalom erősödik akkor szakíts a fiúval, a legjobb barátját pedig kerüld. Biztos rosszul esne neki, ha a szakítás után rögtön a barátja karjaiba szaladnál.
5/34 anonim válasza:
Pasid legjobb barátjától ez nem volt túl korrekt húzás. Nem lehet ez egy hú de nagy barátság... Szakíts, ha már nem vonzódsz hozzá, kár húzni az időt. De a másikkal én nem kezdenék, nekem nem fér bele, hogy valaki ráhajt az állítólagos barátja nőjére.
6/34 anonim válasza:
Hm, döntsd el, hogy ez csak vonzalom -e ,v agy szerelmes vagy-e valamelyikbe, a párod iránt akkor már lehet hogy nincs vonzalom meg szerelem? És akkor hogy a másik iránt mit érzel, plusz az elsővel érdemes-e még folytatni a kapcsolatot. Vagy érdemesebb lenne inkább a másikkal, mert most őiránta vonzódsz; viszont akkor ne mutatkozzatok együtt olyan helyeken az új pasiddal, akivel a mostani pasid gyakran megfordul. De amúgy azért elmondhatjátok neki, hogy mit éreztek egymás iárnt, de utcán lehetőleg ne mutatkozzatok ketten együtt előtte, amerre ő gyakran jár. De azért jutott eszembe, hogy elmondhatnátok, mert mégiscsak a legjobb barátja. Vagy várjunk, lehet, hogy ráér akkorra, hogyha kéri, hogy mutasd be; és akkor lehet, hogy rossz szöveg, hogy remélte, hogy nem kerül rá sor; és akkor elmondja a barát még mielőtt találkoznátok, hogy te vagy az új barátnője. Szal szerintem összejöhettek, csak ne fájdítsátok az előző párodnak a mostaninak a szívét.
7/34 anonim válasza:
*mert még az is lehet pl, hogy a sors igy akarta h a mostani párod egy közvetítő szerepet töltsön be közöttetek az új pároddal.
8/34 anonim válasza:
Hááááát, nekem az ilyen emberek nagyon gyanúsak. Aki a legjobb barátját elárulja az egy szemétláda, aki nagy eséllyel engem is el fog. Irtózom az ilyen emberektől. De komolyan, hogy nem ábrándultál ki azonnal? A vonzalom kis bimbóit ez nálam azonnal fagyasztaná. A barátod hanyagsága egy teljesen más kérdés, beszélj vele.
9/34 anonim válasza:
Szakíts csóri pasiddal,reméljük talál majd jobbat,mint te!!
10/34 anonim válasza:
Nem elárulta. Szerelmes. Az érzelmeit nem tudja irányítani. Nem ő találta ki, hogy "na jó, most akkor jól beleszeretek kiszúrásból..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!