Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt mondta nem adhatok ennél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta nem adhatok ennél nagyobb kincset?

Figyelt kérdés

Azt mondta a párom akivel fél éve vagyok együtt, hogy nem adhatnék neki az életben nagyobb ajándékot annál ha lesz egy babánk,mert szerinte nem tud nő nagyobb kincset adni egy férfinak

Meg : Hamarabb lesz eljegyzés mint gondolnád

Ilyen aranyos megszólalásai vannak, tudom rövid ideje vagyunk együtt de 1 hónap múlva lesz a szülinapom.

Szerintetek megkéri a kezem?

21/L

2018. aug. 22. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

Keservesen pocsék fiatal anyukákat látni manapság...

Nemrég busszal kellett mennem dolgozni mert szervízben volt az autóm és felszállt egy húsz körüli anyuka'egy két éves kislánnyal és egy babával.

A csaj a telefonon játékgépes gagyisággal játszott ...

A kicsi beszélgetett volna vele,de ö könyékkel mindig arrébb taszította...

Ezek után hátra fordult a kicsi lány velünk (akik ott ültek)"játszani"-kukuccsolni meg mindenfélét -papír zsepit,cipő fűzőt nyùjtott nekünk...

A csaj meg midenféle faxságot nézett az interneten... amikor a kislány újra oda fordult hozzá -öt cm-ről a gyerek arcába ordított : "-szállj már le rólam! "

A csöppség el is pityeredett, a kisebb meg felsírt a babakocsiban, -persze azért is a "nagyobb" gyereket hibáztatta az a liba...

Minek ilyennek fiatalon gyerek?

(Tudom te más leszel.... )

2018. aug. 22. 21:10
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

Több mint valószínű nem tudják a következményét.

Majd Anyuka apuka küldi a providentet utána. :)

2018. aug. 22. 21:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Engem megneveltek, hogy ne így viselkedjek.
2018. aug. 22. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A szokásos 21/L kamu.
2018. aug. 22. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
20 voltam amikor összejöttem egy velem egy korú lánnyal,eddigi legnagyobb szerelmemmel. Mi is ilyesmikről beszélgettünk,jó volt álmodozni meg minden ilyesmi. De aztán tényleg felnőttünk...
2018. aug. 22. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!