Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői viszonyt igaz, hogy addig érdemes fenntartani, amíg nagyobb az öröm benne, mint a dolog nyűgje?
Jó, hát ha már ez merül fel, akkor egy rakás szar az egész.
Én anno rendszeresen utaztam 200 km-re, hogy szeretkezzek egy jót egy menyasszonnyal, akit levelező fősulin ismertem meg.
Nyűg volt, más nő ért tuti nem, de érte... Bármikor, máig megtenném.
Ez ennyire nehéz kérdés?Nézd meg a szeretői viszony lényegét. Pontosan azért választják sokan mert annak csak előnye van, hátránya nincs, vagy minimális.
Ha nyűgnek érzed, akkor minek tartanád fenn?
Azért választják azért mennek bele az emberek mert valami hiányzik, és ez nem mindig a szex, van hogy a törődés a szeretet, hogy emberszámba vegyék ,a figyelmesség.
Szóval igen elég nyilvánvaló , hogy addig amíg örömödet leled benne.
A legtöbb esetben a kapcsolatban lévő fél nem fog elválni vagy szakítani és ha már kínlódás szenvedés az egész akkor jobb ha vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!