Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz helyzetbe vagyok elso kapcsolatom (többi lent)?
20 éves fiú vagyok baratnőmmel lassan már 7 hónapja leszek együtt
Mar annyira mondogatta hogy szeretne nálam aludni sajnos meg nem volt ra alkalom,külön szobám sincsen a ház retenttő rossz alapotba van,nagyon ... fürdeni nagyon nemtudunk itthon/megtudjuk oldani akkor mashol megfurdunk 😭 visszatérve a szobára közös a tesommal aki 14 éves mar nagyon szarul erzem magam a baratnom elott félek.konkretan. Mindig kitaláltam valamit előtte hogy most miert nem jó ha átjönne. meg inkabb máshol töltöttük az időt,, Utcán legtöbbet,vagy elmentünk sétálni,Balatonra megilyenek
Én párszor voltam nála elvoltunk egyutt aludtunk volt kulon szobaja szép háza.
Nagyon stresszbe hozz hogy majd elfog hagyni egy idő után
(most az fogjátok mondani ha szeret elfogad engemi igyis ez nem éppen igaz ...Egy fiúnak igényesnek kell lennie baratnőjehez nem hozzhatom egy igenytelen házba haza most mèg nyár van ilyenkor szabadon tudunk lenni kint annyi program van mindenhol de utána lesz rossz jön a hideg stb csak egymasnál tudnánk lenni de igy nem fog menni
Ne agyalj azon, hogy el hagy-e majd emiatt.
Élvezd azt, hogy van aki így is szeret.
Nem te tehetsz arról, hogy nagyon szegények vagytok.
Ha majd dolgozni fogsz, elköltözöl egy normális albiba és minden más lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!