Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rossz a kapcsolatom a barátomm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz a kapcsolatom a barátommal. Szakítsak vele?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve együtt vagyunk... no sex... nemhogy az utóbbi időben, hanem még sose. Társaságban előadja, hogy mennyire szeret és ez igaz is, látszik rajta ha kettesben vagyunk akkor is. Romantikára egyeltán nem fogékony, mindig panaszkodik, de ha ezt én teszem sose ért meg. ( nem vagyok nyafka típus, ritkán panaszkodok de akkor tényleg tele a hócipőm) Szeretem... ezért valószinüleg nem látok tisztán.. ideje lenne búcsút inteni?

2014. dec. 14. 23:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Öhm... Elmondtad már neki a problémáidat?
2014. dec. 14. 23:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Beszéltél már vele a kapcsolatotokról?
2014. dec. 14. 23:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljatok meg leülni, és megbeszélni a dolgokat. Amennyiben nem változik, nem érdemes erőltetni a kapcsolatot szerintem. Hány évesek vagytok, hogy 1 év után nem szexeltetek?
2014. dec. 14. 23:26
 4/6 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Erre én is kíváncsi lennék.
2014. dec. 15. 00:05
 5/6 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok ő 24...
2014. dec. 21. 10:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Megkapja máshol az örömöt. Erre tudok gondolni.

Én sem kívántam a barátnőmeg már este, mikor egy csinosabb lánnyal voltam párszor.

2015. jan. 7. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!