Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerető lettem. Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerető lettem. Mit tegyek? Választhat engem?

Figyelt kérdés
Igen tudom az első válsz nem.De van olyan aki tud ilyenről,esetleg ő járt így hogy őt választotta a családja helyett?Nagyon nehéz elengedni,pedig minden erőmmel próbálom.De olyan szépeket mond,és igaznat tűnnek.Látom hogy szenved ő is ebben a helyzetben.Tanácsokat,történeteket szívesen fogadok.Jöhet hideg-meleg.

2018. aug. 19. 17:18
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Megígértem hogy le írom mi történt.Szóval először bele mentem hogy adok neki 3 hónap haladékot.De belül tudtam,hogy ennek semmi értelme.Nem.fogja elhagyni a családját,és én nem is akarom hogy miattam ez legyen.Ezt meg is mondtam neki.És azt is megmondtam ha kicsit is kedvel akkor ne hagyjon szenvedni ennyi hónapon keresztül fölöslegesen.Az én büszkeségem nem bírja elviselni,hogy rejteget valaki.Nagyon nehezen de el engedett,sírt.Tudom hogy nagyon megszeretett.Ő megköszönte nekem ezt a néhány hónapot.Azt mondta évek alatt nem kapott annyit mint tőlem ebben a kis időben.Én megköszöntem,hogy le vette ezt a terhet rólam.Szóval mostmá fájó szívvel,de könnyebb lélekkel valahogy majdcsak túl élem.:)
2018. aug. 23. 05:31
 22/26 anonim ***** válasza:
Jól tetted! Olyat válassz aki megbecsül!
2018. aug. 23. 05:38
 23/26 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kérdező,de te egy rossz szerető vagy.A lehető legrosszabb fajtából.Nem akarlak megbántani, de a szeretői státusz a szexről szól, közös programokról.Arról, hogy abban az 1-2 órában jól érezzétek magatokat és ennyi.Itt agyban kell racionálisan gondolkodni és különválasztani az egészet az érzelmektől.Te erre képtelen vagy. Belezúgtál.Neked nem való a szeretőség,neked kapcsolat kellene.

--------------

Viszont , hogy annyira ne romboljam szét az álomképed, leírok egy sztorit egy nőről aki szeretőből lett feleség. Az általános iskolai osztálytársam anyja folyamatosan csalta az apját egy fószerral.Eleinte titkos kapcsoalt volt, de aztán szép lassan kiderült minden. Aztán az osztálytársam már leérettségizett amikor a szülei elváltak és az anyja összeköltözött a szeretővel akivel az apját hosszú évekig csalta.A mai napig együtt van a nő meg a pasi, sőt múltkor amikor a volt osztálytársammal összefutottam a Lidl-ben akkor szóbakerült az anyja és mondta hogy összeházasodtak a pasassal pár éve. Most már több éve van együtt a szeretővel, aki a férje lett mint amennyi évet leélt az ex férjével. Ilyen is van. Ennek a nőnek szerencséje volt. Szerelmes volt a férfibe és kapcsolat lett,felvállalt,működőképes és már mindketten a hatvanas éveikben járnak. Szóval van ilyen is.Lehet neked is ilyen szerencséd lesz.Bár ne éld bele magad semmibe,inkább engedd el aztán lesz ami lesz.

2018. aug. 23. 13:00
 24/26 A kérdező kommentje:
Utolsó!Én nem akartam szerető lenni.Nagyon szerelmes lettem,és később derült ki a kedvesről hogy van családja.Ezután még egyszer találkoztam vele,mert nem bírtam el engedni.Igen én nem is akarok se jó,se rossz szerető lenni.😅De azért jó olyat olvasni hogy valakinek sikerült ebböl a helyzetből jól ki jönni.Nagyon ritka.
2018. aug. 24. 08:03
 25/26 anonim ***** válasza:
Sajnálom ami veled történt.Magyarul átvert azzal hogy eltitkolta a családját.Most mi van veletek?
2018. aug. 27. 12:49
 26/26 A kérdező kommentje:
Semmi nincs,ír minden nap.Azt mondja bizzak benne,de én nem tudok.De nagyon hiányzik.😕
2018. aug. 28. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!