Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető lettem. Mit tegyek? Választhat engem?
Ne haragudj kérdező,de te egy rossz szerető vagy.A lehető legrosszabb fajtából.Nem akarlak megbántani, de a szeretői státusz a szexről szól, közös programokról.Arról, hogy abban az 1-2 órában jól érezzétek magatokat és ennyi.Itt agyban kell racionálisan gondolkodni és különválasztani az egészet az érzelmektől.Te erre képtelen vagy. Belezúgtál.Neked nem való a szeretőség,neked kapcsolat kellene.
--------------
Viszont , hogy annyira ne romboljam szét az álomképed, leírok egy sztorit egy nőről aki szeretőből lett feleség. Az általános iskolai osztálytársam anyja folyamatosan csalta az apját egy fószerral.Eleinte titkos kapcsoalt volt, de aztán szép lassan kiderült minden. Aztán az osztálytársam már leérettségizett amikor a szülei elváltak és az anyja összeköltözött a szeretővel akivel az apját hosszú évekig csalta.A mai napig együtt van a nő meg a pasi, sőt múltkor amikor a volt osztálytársammal összefutottam a Lidl-ben akkor szóbakerült az anyja és mondta hogy összeházasodtak a pasassal pár éve. Most már több éve van együtt a szeretővel, aki a férje lett mint amennyi évet leélt az ex férjével. Ilyen is van. Ennek a nőnek szerencséje volt. Szerelmes volt a férfibe és kapcsolat lett,felvállalt,működőképes és már mindketten a hatvanas éveikben járnak. Szóval van ilyen is.Lehet neked is ilyen szerencséd lesz.Bár ne éld bele magad semmibe,inkább engedd el aztán lesz ami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!