Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 25 éves apa és egy 16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 25 éves apa és egy 16 éves szerető?

Figyelt kérdés

Én vagyok a 16 éves lány.

A történet úgy kezdődött, hogy egy barátnőmet elkísértem egy szülinapra, ahol ott volt (nevezzük így:) Tamás. Tamás mellett volt egy ideig a barátnője (19 éves) és az egy éves kislánya. Ahogyan én láttam, nem igazán kommunikált a nő és Tamás. Az említett nő a kislányukkal elment haza a születésnap közeve táján. Ezután valahogy egymásra találtunk Tomival, beszélgettünk, hülyéskedtünk. Utána bementünk egy üres szobába, de jött velünk a barátnőm és a párja (szülinapos) akik azon a bulin jöttek össze. Ezen az éjszakán megismerkedtem Tamással, csókolóztunk és sokat beszélgettünk. Ott maradtunk reggelig, aztán elváltak útjaink.

Aznap facebookon bejelölt, és rámírt, beszélgettünk.

Napokkal később sok beszélgetés után bár nagyon belezúgtam, mégis leírtam neki, hogy szerintem ez nem helyes, a korkülönbség miatt, és úgy unblock az egész helyzet miatt nem szeretném folytatni. Azt mondta, hogy úgysem fog elengedni és harcolni fog értem, mert nagyon szeret, és megtalálta bennem azt a régi önmagát, amikor még boldog volt. Én akkor is nemet mondtam, de beszélgettünk még "mint két jóbarát".

Az első találkozásunktól számítva két hét múlva eljött egy újabb születésnap, amire mindketten hivatalosak voltunk. Megkérdeztem tőle, hogy eljön-e, de ő azt mondta, hogy nem, mert nem akar engem nézni, miközben én visszautasítom,és nem lehet köztünk semmi. Azt mondtam jó. Eljött a buli napja,még mindig úgy volt, hogy nem jön, viszont házigazdának az ellentétjét mondta. És tényleg ott volt.

Az este elején pár szót beszéltünk. Láttam, hogy követett a szemével bármit csináltam. Az éjjel folyamán rányomult egy lány, de Tamás azt mondta(ezt később tudtam meg), hogy ne próbálkozzon, mert ő meg akar szerezni egy másik lányt. Egy alkalommal kimentem az udvarba, és utánam jött. Beszélgettünk, megcsókolt. Nem tudtam visszafogni magam, hagytam. Beültünk egy autó hátsó ülésére, ott megpróbált levetkőztetni, de nem hagytam. (tudta, hogy szűz vagyok) Bulizás után már a szülinap vége fele elmentem lefeküdni, utánam jött az ágyba, ott csókolóztunk és kézzel kielégített. Ő nagyon szeretett volna szexelni velem, bevallom, én is, de volt annyi tartásom, hogy visszautasítsam. Reggel ketten mentünk haza.

Aznap még beszéltünk. Utána történt egy szarkavarás, ami miatt elküldtem melegebb éghajlatra. Csütörtökön derült ki az igazság, hogy ok nélkül dobtam ki. Aztán megbeszéltük a dolgokat és minden happy volt.

Pénteken felhívott.

Kérdezte tőlem, hogy mi akkor most együtt vagyunk, vagy sem. Azt mondtam, hogy ezt akkor beszéljük meg, ha találkozunk.

Ez a közel egy hónap leforgása alatt végig azon gondolkozom, hogy mekkora hülyeséget csinálok, és hogy ezt nem kellenne, de viszont úgy érzem, hogy beleszerettem. Nincs olyan perc, hogy ne gondolnék rá, kb 3 hete sem enni, sem aludni nem bírok az idegeskedéstől.

Tudom, hogy mindenki azt fogja mondani hogy meg ne próbáljam folytatni. De ha mégis?

Véleményeket várok.

(Bocsánat a kósza szöveg miatt)

2018. márc. 18. 19:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
93%
Mit akarsz egy ilyen feregtol? A sajat csaladja, az elettarsa/baratnoje, kisgyermeke egy meleg, friss tinipuncit er neki... matek oran kiszamolhatod, hogy akkor te mennyit fogsz neki erni, amint epp rad is rad un. Felfordul a gyomrom.
2018. márc. 18. 19:20
 2/25 anonim ***** válasza:
87%
Újabb "más párjára hajtó" r..ncka,de már a kis csitri 16 évesek is?
2018. márc. 18. 19:21
 3/25 anonim ***** válasza:
93%
Ket ekkora gyokeret. Fajt vegig olvasni.
2018. márc. 18. 19:23
 4/25 anonim ***** válasza:
60%

Ha jót akarsz magadnak, akkor ebből még most kilépsz, mert később sokkal rosszabb lesz!

Túl fiatal vagy hozzá, ő meg csak a rossz kapcsolatából akar menekülni, de nem valószínű, hogy otthagyná érted a családját. Nincs rendben, ha egy 25 éves APA egy 16 éves, szinte gyereklányt szédít.

Tudom, hogy most rossz lehet neked, de szerintem csak ki akar használni téged.

2018. márc. 18. 19:24
 5/25 anonim ***** válasza:
78%
Köszönjük az esti mesét, neked holnap suli, jó éjt!
2018. márc. 18. 19:27
 6/25 anonim ***** válasza:
70%

Ja, egyébként a gyereke anyja is CSAK 19 éves! És neked mondja azt, hogy a fiatalkori énjére emlékezteted? Ez lehet valami beteges vonzalom a tizenévesekhez, vagy szimplán csak nem akar felnőni és felelősséget vállalni az életéért! Azt gondolja, hogy egy tini mellett újra gondtalan lehet. Csak közben ott a gyerek is, aki mindössze 1 éves!!!

Komolyan mondom, hogy ebből ki kell lépni! Próbáld meglátni a színfalak mögötti valóságot, és kiábrándulni ebből az alakból. 3 hét még nem sok idő, kell néhány hónap ehhez. Ha nagyon nem megy egyedül, akkor kérd az iskolapszichológus segítségét!

2018. márc. 18. 19:28
 7/25 anonim ***** válasza:
88%
Ez a srác egy csajozó gép. Az hogy szerelmes beléd az kamu. Te pedig ha egy ilyen embernek adod oda a szüzességed, akkor hamarosan elmondhatod, hogy megvolt az első szerelmi csalódásod ami csúnyán kihathat a jövőbeni kapcsolatodra. Szerintem hajtsd el és keress egy olyat, aki hűséges és még nem csinált fel senkit.
2018. márc. 18. 19:28
 8/25 anonim ***** válasza:
85%
Csak arra gondolj, hogy egy ilyen féreg pasinak, aki felnőtt létére tinilányokkal kavar a családja mellett majd te is túl öreg leszel (lol, leszel vagy 18-20 éves) egy pár év múlva, és akkor majd szerez egy új szűz tini csajszit és téged ugyanúgy eldob, mint a mostani nőjét. Minden nő azt hiszi, hogy majd miatta megváltozik a pasi, de senkinek nem sikerül, neked sem fog.
2018. márc. 18. 19:30
 9/25 anonim ***** válasza:
53%
"Aznap még beszéltünk. Utána történt egy szarkavarás, ami miatt elküldtem melegebb éghajlatra. " sza' anál is volt?
2018. márc. 18. 19:34
 10/25 anonim ***** válasza:
86%

Valószínűleg nem érzed át, micsoda féreg, amiért felnőtt férfi létére tizenéveseket szédít, tönkrevágta a családját és pocsék apa, de azt igazán láthatnád, hogy aki szereti a másikat, az nem akarja elvenni a szüzességét a második találkozón egy autóban.

Ennyire értékel téged..

Ne arra figyelj, mit mond, hanem, hogy mit tesz.

Elég sok szerelmesfilmet láthattál. Ha mást nem, a twilightot. Szerinted edward vagy a farkas srác elvette volna bella szüzességét az autó hátsó ülésén?

2018. márc. 18. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!