Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves apa és egy 16 éves szerető?
Én vagyok a 16 éves lány.
A történet úgy kezdődött, hogy egy barátnőmet elkísértem egy szülinapra, ahol ott volt (nevezzük így:) Tamás. Tamás mellett volt egy ideig a barátnője (19 éves) és az egy éves kislánya. Ahogyan én láttam, nem igazán kommunikált a nő és Tamás. Az említett nő a kislányukkal elment haza a születésnap közeve táján. Ezután valahogy egymásra találtunk Tomival, beszélgettünk, hülyéskedtünk. Utána bementünk egy üres szobába, de jött velünk a barátnőm és a párja (szülinapos) akik azon a bulin jöttek össze. Ezen az éjszakán megismerkedtem Tamással, csókolóztunk és sokat beszélgettünk. Ott maradtunk reggelig, aztán elváltak útjaink.
Aznap facebookon bejelölt, és rámírt, beszélgettünk.
Napokkal később sok beszélgetés után bár nagyon belezúgtam, mégis leírtam neki, hogy szerintem ez nem helyes, a korkülönbség miatt, és úgy unblock az egész helyzet miatt nem szeretném folytatni. Azt mondta, hogy úgysem fog elengedni és harcolni fog értem, mert nagyon szeret, és megtalálta bennem azt a régi önmagát, amikor még boldog volt. Én akkor is nemet mondtam, de beszélgettünk még "mint két jóbarát".
Az első találkozásunktól számítva két hét múlva eljött egy újabb születésnap, amire mindketten hivatalosak voltunk. Megkérdeztem tőle, hogy eljön-e, de ő azt mondta, hogy nem, mert nem akar engem nézni, miközben én visszautasítom,és nem lehet köztünk semmi. Azt mondtam jó. Eljött a buli napja,még mindig úgy volt, hogy nem jön, viszont házigazdának az ellentétjét mondta. És tényleg ott volt.
Az este elején pár szót beszéltünk. Láttam, hogy követett a szemével bármit csináltam. Az éjjel folyamán rányomult egy lány, de Tamás azt mondta(ezt később tudtam meg), hogy ne próbálkozzon, mert ő meg akar szerezni egy másik lányt. Egy alkalommal kimentem az udvarba, és utánam jött. Beszélgettünk, megcsókolt. Nem tudtam visszafogni magam, hagytam. Beültünk egy autó hátsó ülésére, ott megpróbált levetkőztetni, de nem hagytam. (tudta, hogy szűz vagyok) Bulizás után már a szülinap vége fele elmentem lefeküdni, utánam jött az ágyba, ott csókolóztunk és kézzel kielégített. Ő nagyon szeretett volna szexelni velem, bevallom, én is, de volt annyi tartásom, hogy visszautasítsam. Reggel ketten mentünk haza.
Aznap még beszéltünk. Utána történt egy szarkavarás, ami miatt elküldtem melegebb éghajlatra. Csütörtökön derült ki az igazság, hogy ok nélkül dobtam ki. Aztán megbeszéltük a dolgokat és minden happy volt.
Pénteken felhívott.
Kérdezte tőlem, hogy mi akkor most együtt vagyunk, vagy sem. Azt mondtam, hogy ezt akkor beszéljük meg, ha találkozunk.
Ez a közel egy hónap leforgása alatt végig azon gondolkozom, hogy mekkora hülyeséget csinálok, és hogy ezt nem kellenne, de viszont úgy érzem, hogy beleszerettem. Nincs olyan perc, hogy ne gondolnék rá, kb 3 hete sem enni, sem aludni nem bírok az idegeskedéstől.
Tudom, hogy mindenki azt fogja mondani hogy meg ne próbáljam folytatni. De ha mégis?
Véleményeket várok.
(Bocsánat a kósza szöveg miatt)
Szóval pár nap facebook beszélgetés után rájöttetek, hogy szeretitek egymást és boldogak vagytok egymással. :D
Aha, van tartásod, de azért csak hagytad, hogy a pinádban turkáljon.
Ez a srác még nálad is nagyobb gyerek, szóval a korkülönbség ellenére kb. egy szinten vagytok. De te is elég naív vagy, a vak is látja, hogy csak megdugni akar, ami hamarosan össze is fog jönni neki, aztán el leszel dobva, mint egy használt óvszer, kb. ennyit érsz neki, ne legyenek illúzióid.
Milyen fertő ez basszus:
"Az éjjel folyamán rányomult egy lány, de Tamás azt mondta(ezt később tudtam meg), hogy ne próbálkozzon, mert ő meg akar szerezni egy másik lányt"
Hát senkinek se szent,hogy családja van?
Te nem láttad Őket beszélgetni,ezért akkor már mindent szabad. Az ilyen férfiak pont azért csinálják ezt meg,mert mindig akad egy ribi aki magasról tojik arra,hogy otthon várja az asszony,mert neki viszket a p.nája!
Te meg sértődjél meg nyugodtan,de egy igazi szűzk.u.rva vagy!
Szia!
Ne haragudj, de gondolj bele abba, hogy a jelenlegi barátnője csak 17 éves volt amikor ez a srác teherbe ejtette, szóval szerintem hamar szakísd meg vele a kapcsolatot, vagy lehet, hogy hamarosan lesz egy másik gyereke is.
Anyuskám, neked luxus helyzeted van!
Miért?
Azért mert ott van előtted a jövőd élő példája! Egy 19 éves anyuka. Számold már ki bogaram, két rózsaszín fing szagolása közben, hogy mennyit ért neki a gyerekei anyja, és hány éves is volt, mikor az elődöd elkapta?
Tán majd téged is rávesz, hogy a gumit tré, ő meg időben kihúzza...
Tudod amikor egy baba is benne van a képleteben, az már soha nem csak kettőtökről szól, hanem négyőtökről.
Alice, kell fel, és kotródj ki csodaországból mert nem létezik!
Jajjj máááár.... a mai 16 éves kurvinyeknek az már tartás, hogy nem ült bele az első farokba 10 perc beszélgetés után.
Nem baj, tüzesebben hágta meg az asszonyt otthon, jól fel volt izgatva!
Egyébként sincs izgatóbb a foglalt fa.sznál, meg a tudatnál, hogy az anyja cipője még nagy, de egy éves gyereknek széttoszta az életét, mikor rámászott az apjára.
Tízes skálán mennyire vagytok cigányok? Mert a sok szülinapi buli alatt az egész putritelep előtt másztok egymásra, és csak idő kérdése, mikor tépi meg a hajad a szívszerelmed élettársa.
Nyugodtan folytasd! A csávó párszor meg fog ba.szni, persze gumi nélkül... Aztán te hat hét múlva bőgsz, hogy hogyan mondd el anyádnak, hogy terhes vagy, a szívszerelmed meg úgy tesz, mintha sose ismert volna.
És meg is fogod érdemelni. Remélem, kapsz tőle több féle fertőzést is....
Itt most mindenki saját magából indult ki?
:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!