Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető lettem. Mit tegyek? Választhat engem?
Figyelt kérdés
Igen tudom az első válsz nem.De van olyan aki tud ilyenről,esetleg ő járt így hogy őt választotta a családja helyett?Nagyon nehéz elengedni,pedig minden erőmmel próbálom.De olyan szépeket mond,és igaznat tűnnek.Látom hogy szenved ő is ebben a helyzetben.Tanácsokat,történeteket szívesen fogadok.Jöhet hideg-meleg.2018. aug. 19. 17:18
11/26 A kérdező kommentje:
Utolsó,ezt csináltam.Azt mondta adjak neki időt.Stb.De ma szerintem ezt le zárom,bármennyire fáj.Én ezt a kapcsolati státuszt nem fogom bírni,bele betegszem.
2018. aug. 19. 19:44
12/26 anonim válasza:
Majd azért írd meg hogy mi lett a végkifejlet.Helyedben döntés elé állítanàm és anno is azt tettem
13/26 A kérdező kommentje:
Utolsó,és hogy döntött?Téged választott?
2018. aug. 19. 21:54
14/26 anonim válasza:
Valószínűleg nem téged fog választani, hanem tart egy másik szeretőt majd.
15/26 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyi időt szeretne... Napok, hetek, hónapok?? Ha már nem bírod, akkor tényleg állítsd helyzetbe. Bár valószínű, hogy egy ilyenre inkább ijedtében visszabújik a fészkébe.
16/26 A kérdező kommentje:
Hónapokat kért.😏Holnap megnondom neki,hogy én így nem bírom tovább.Kiváncsi vagyok mit mond.De szerintem hiába reménykedem,hideg kiábrándulás vár rám.
2018. aug. 19. 22:34
17/26 A kérdező kommentje:
Ja,és mindenképpen le írom ide mi történt.
2018. aug. 19. 22:35
18/26 anonim válasza:
Választhat. De bennem mindig ott motoszkálna hogy engem is lecserél...
19/26 anonim válasza:
12-es vagyok.Engem vállasztott,de közben a felesége otthon felajánlotta neki hogy ha nem megy el otthonról,akkor megtarthat engem is,csak jarjon haza aludni.Na ekkor lett vége mindennek.Most is engem akarna,de végeztem vele,mint embert szeretem még.
20/26 A kérdező kommentje:
Azta.Rafinált asszonya volt akkor.Tegnap megmondtam,hogy be fejezem mégha bele szakadok is.Megkértem ha kicsit is kedvel akkor hagyjhon,ne írjon ne hagyja hogy sokáig szenvedjek.Azt mondta nem bírja ki,öngyilkos lesz.Úgy sem engedi hogy másé legyek.Persze mindezt úgy mondta,hogy közben úton volt haza az én városomból.Mondtam is neki.Itt a szavak semmit nem jelentenek már.A tettek mutatják mennyire hiányzok,ha meg sem látogatott amikor itt volt a közelben és mégsem jött el.Egyévként is csak hétvégén járt el.Nem vagyok hülye állat hogy ezt én toleráljam.Már regisztráltam is tártskeresőre.Megpróbálom teljesen Elfelejteni,pedig tényleg majd meghalok.Nem eszek,nem alszok.Rengeteget sírok.De ezt a büszkeségem nem bírja ki.
2018. aug. 21. 05:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!