Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hirtelen jött szerelem jó-e?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hirtelen jött szerelem jó-e?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég kerültem be egy céghez, mint pályakezdő. A sikeres betanulási időszak után megismertem a felettesemet.

Eleinte picit ellenszenves volt, de miután elkezdtünk beszélgetni egyre szimpatikusabb lett.

Egyedül költöztem fel a nagyvárosba, így kicsit egyedül éreztem magam, nem volt aki foglalkozzon velem..

A betanulási időszak alatt, 16 órakor értem haza, és unatkoztam. Mióta ismerem a srácot, és szimpatikus lett és Én is nekem már ez időszak kellemesen telik, mert minden nap elmegyünk valamerre, már megkapom azt a törődést amit hiányoltam.

Viszont ez csak a pillanatnyi igény kielégítése? Mert az érzem szerelmes lettem, de pár nap alatt ez lehetséges?

2018. aug. 17. 12:30
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Lehet pár nap alatt szerelmesnek lenni, de nem biztos, hogy a főnököd ugyanezt érzi. Ha rosszul sül el a dolog, oda az állásod.
2018. aug. 17. 12:40
 2/8 próbálokkedveslenni ***** válasza:
100%

" és unatkoztam." ... " Mióta ismerem a srácot....már ez időszak kellemesen telik, mert minden nap elmegyünk valamerre, már megkapom azt a törődést amit hiányoltam."

Ez nagyon nem szerelem mucika. Egyszerűen azt kapod tőle, amire most szükséged van és ez neked jó érzés. Ennyi az egész.

Amennyiben szerelmes lennél, akkor nem a fentiekkel jellemeznéd a közöttetek jelen levő `kapcsolatot`.

2018. aug. 17. 12:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Munkahelyen senkivel nem kezdünk kapcsolatba.
2018. aug. 17. 12:43
 4/8 A kérdező kommentje:

Miért?

Boldog vagyok a társaságában, alig várom hogy kettesben legyünk..

Minden nap meglep valamivel, nagyon régen voltam ilyen boldog.

2018. aug. 17. 12:44
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Csak aztán nehogy nagyot koppanj, amikor néhány menet után már nem leszel olyan fontos neki.
2018. aug. 17. 12:47
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem volt még komoly kapcsolata neki se... nem értem miért játszana velem.

Pláne hogy még csak csók volt.. De az se rögtön, lassan közeledünk, de mégis annyira erős a vonzás.

2018. aug. 17. 12:53
 7/8 próbálokkedveslenni ***** válasza:

"Minden nap meglep valamivel"

Látod ez a baj. Ez nem szerelem. Te őt egy hasznos embernek tartod csak, aki vesz neked dolgokat és szórakoztat. Ennyi az egész.

Amint alább hagyna ez (kimarad 1-2 hét), a te lelkesedésed is elmenne.

2018. aug. 17. 12:54
 8/8 A kérdező kommentje:

Örülök annak, hogy végre valaki szimpatikusnak tart és tényleg kedves velem.

Miért ne szerethetnék bele? vagy Ő belém.

2018. aug. 17. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!