Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire jönne be, vagy mennyire lenne kínos a hirtelen, kertelés nélküli őszinteség / szerelmi vallomás?
Nekem nagyon bejönne!
Nagyon tudnám értékelni, hogy összeszedi minden bátorságát elém áll és "színt vall"! (Ugyanis ehhez nagyon sok bátorság kell.)
Köszi az eddigi válaszokat :)
Oké, az már kiderült, hogy vannak akiknek tetszene a dolog, gondolom jó kis önbizalomlöket, jót tenne a büszkeségnek, de mi lenne rá a reakció? Csak mosolyogva konstatálnátok a dolgot, és mondjuk odébb mennétek? :)
volt mar ilyen,munkahelyen.Csak sajnos nem tetszett a fiú.Aranyosnak,viccesnek tartottam,de nem tetszett. És nem is igazan beszéltünk egy nyelvet. Aztán egyik nap odajött melo közbe a barátjával és a barátja mondta, hogy tetszek az ő barátjának. Én elkezdtem nevetni meg igy meresztettem,hogy wtf. Azt gondoltam h viccelnek meg szivatni akarnak. Aztan nem igazan tudtam mit mondani,csak zavarba jöttem.
Aztan ugyanezen a melohelyen történt, h egy masik fiu mar hetek ota bámult engem munka közbe, meg mosolygott rám. Én azt is sértésnek vettem, h biztos kinevet mert sokat bénázok. Meg folyton odament a barátnőmhöz aki bezélte ugyanazt a nyelvet mint ő, és rólam beszéltek, mindig rámnéztek és vigyorogtak. Összevesztem a barátnőmmel is, mert nem értettem h mit nevet rajtam egy idegennel. Aztán végül a csaj klibökte h tetszek a fiúnak, és h a fiú mar rég el akarja nekem mondani a barátnőm segitségével, mert ugye ő beszéli mindkettőnk nyelvét. Csak a baratnöm kis piszok volt, tetszett neki a fiu,ezért hagyta h azt higgyem h rajtam nevetnek,mert félt h összejövök a fiuval. De nem lett semmi a nyelvkülönbségek miatt:)
ezt csak ugy leirtam, hatha valamennyire vonatkozik a kérdéshez:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!