Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, nektek mennyire jönne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mennyire jönne be, vagy mennyire lenne kínos a hirtelen, kertelés nélküli őszinteség / szerelmi vallomás?

Figyelt kérdés
A szerelmet én egy nehezen kezelhető betegségként fogom fel, amit el kell mondani, mint orvosnak a diagnózist. Mit szólnátok hozzá, ha mindenféle előzmény nélkül, valamelyik osztálytársatok / iskolatársatok / munkatársatok / ismerősötök csak úgy odamenne hozzátok, és megmondaná őszíntén, hogy "tetszel" vagy hogy esetleg szerelmes. Nem lenne semmi előbeszélgetés, randizás, ilyesmi, szinte távoli ismerősként mondaná ezt valaki. Persze olyan fiú mondaná ezt, aki azért nektek is tetszik. Bejönne ez a fajta őszinteség, vagy inkább negatív élmény lenne?

2016. márc. 4. 15:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem biztosan tetszene
2016. márc. 4. 15:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Bejönne! Nagyon bejönne! Nagyon jól esne, és akkor is megfogna a pasi, ha eredetileg nem gondoltam volna rá, mint lehetőség. Pont abban a minősített esetben, amit leírtál, hogy csak kollegák vagyunk vagy ilyesmi. Nekem ez a bátorság jele lenne, amit nagyon tudnék értékelni. Akárkiről is van szó, szerencsés lány.
2016. márc. 4. 16:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejönne!

Nagyon tudnám értékelni, hogy összeszedi minden bátorságát elém áll és "színt vall"! (Ugyanis ehhez nagyon sok bátorság kell.)

2016. márc. 4. 16:06
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat :)

Oké, az már kiderült, hogy vannak akiknek tetszene a dolog, gondolom jó kis önbizalomlöket, jót tenne a büszkeségnek, de mi lenne rá a reakció? Csak mosolyogva konstatálnátok a dolgot, és mondjuk odébb mennétek? :)

2016. márc. 4. 16:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha már ismerem egy ideje és valóban az én fantáziámat is megmozgatta, akkor szimpatikus lenne, ha alig ismernénk egymást, az nem, azt hirtelen lerohanásnak érezném. Ha csak részéről lenne vonzódás, és az én viselkedésemet félreértette, akkor megmondanám neki, hogy nem kölcsönös, és a jövőben kerülném.
2016. márc. 4. 16:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát én zavarba jönnék az tuti
2016. márc. 4. 16:43
 7/8 anonim ***** válasza:

volt mar ilyen,munkahelyen.Csak sajnos nem tetszett a fiú.Aranyosnak,viccesnek tartottam,de nem tetszett. És nem is igazan beszéltünk egy nyelvet. Aztán egyik nap odajött melo közbe a barátjával és a barátja mondta, hogy tetszek az ő barátjának. Én elkezdtem nevetni meg igy meresztettem,hogy wtf. Azt gondoltam h viccelnek meg szivatni akarnak. Aztan nem igazan tudtam mit mondani,csak zavarba jöttem.

Aztan ugyanezen a melohelyen történt, h egy masik fiu mar hetek ota bámult engem munka közbe, meg mosolygott rám. Én azt is sértésnek vettem, h biztos kinevet mert sokat bénázok. Meg folyton odament a barátnőmhöz aki bezélte ugyanazt a nyelvet mint ő, és rólam beszéltek, mindig rámnéztek és vigyorogtak. Összevesztem a barátnőmmel is, mert nem értettem h mit nevet rajtam egy idegennel. Aztán végül a csaj klibökte h tetszek a fiúnak, és h a fiú mar rég el akarja nekem mondani a barátnőm segitségével, mert ugye ő beszéli mindkettőnk nyelvét. Csak a baratnöm kis piszok volt, tetszett neki a fiu,ezért hagyta h azt higgyem h rajtam nevetnek,mert félt h összejövök a fiuval. De nem lett semmi a nyelvkülönbségek miatt:)

ezt csak ugy leirtam, hatha valamennyire vonatkozik a kérdéshez:D

2016. márc. 4. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nekem is tetszik lépnék rá valamit! Szerintem bátorságra vall.N
2016. márc. 4. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!