Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha beleszerettem egy rasszista férfiba?
Én elég nyitott személy vagyok - nem mondom, hogy előítéletek nélkül -, de nincs bajom más nemzetiségű emberekkel, ill. nem vagyok homofób, hiszen az egyik legjobb barátom is meleg. Azonban nemrégiben kiderült, hogy szívem választottja irtózik a homoszexualitás bármely formájától is. Mit tehetnék? Mit tenne Ön? Mit tennél Te?
Kérem, hogy a negatív kommenteket mellőzzük, hiszen tényleg olyan megoldást keresek, aminek következtében egyik féltől sem kell megválnom! És inkább arra lennék kíváncsi, hogy egy olyan személy, aki átérzi ezt, mit tenne?
Nálunk ez van. Megbeszéltük, kinek miért ez a nézete, éééés... ennyi. Ez miért kéne tönkretegyen egy kapcsolatot? Meleg ismerősömmel nem találkozik (nem azért mert meleg, amúgy se találkoznának), így nincs konfliktusforrás. Elfogadta, hogy én ilyen vagyok, én meg elfogadtam, hogy ő nem.
Néha próbálom érzékenyíteni, ha mondjuk szóba kerül, hogy "ha a leendő gyerekem ilyen lenne, biztos lecsapnám" (pl ha utcán meglát valami nem tetszőt), hogy erről másképp kéne gondolkodni.
De azt leszámítva, hogy ismerkedésnél előkerülnek ezek nyilván, azért egy àtlag kapcsolatban szerintem nem napi téma, hogy mit gondolsz a melegekről/négerekről/cigókról...
Kérdező én 100 óra közmunkát kaptam, mert lecsaptam egy b444zit, +500 000-et fizettem neki!
Lekéstem a buszomat a következőre 160 percet kellett várnom és elaludtam a várótermi széken, majd arra ébredtem, hogy a köcsög a farkammal játszik és a nyakamat szívja, köszönetképpen kapott a pofájába ököllel egyet, amitől kifeküdt.
Most akkor mi van?
Előítéletes vagyok, vagy nem vagyok eléggé nyitott?
Rasszista esetleg csak homofób?
Nekem eddig nem volt bajom a b444zikkal, nem érdekel mit művelnek egymással, az viszont igen, ha másra is ráakarják kényszeríteni a világszemléletüket!
Ami veled történt az durván szexuális zaklatás és a törvény bünteti. Mi a fa$zért nem jelentetted fel?
Szerintem jobban jár, ha békén hagyod.
Ennyi ésszel..
Csak szólok, hogy ő nem rasszista...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!