Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudok tenni ha a párom és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni ha a párom és a családom nem jönnek ki túl jól?

Figyelt kérdés

A páromnak is elég csípős a nyelve és a húgomnak is.

A másik meg hogyha kicsit többet van itt a barátom akkor anyám már ilyen tok ellenséges velem.

De ez igaz arra is ha a húgom barátja van itt többet. Szóval ebből úgy gondolom nem a személye zavarja hanem csak hogy egy plusz ember van itt..

De lehetne megértőbb mert nem vagyunk ott napi 24ne. Minden második hétvége. Meg néha ott alszik hétköznap de másnap kora reggel megy dolgozni..

Szóval hogy lehet az ilyen kellemetlen szituációkat megoldani? Nem nagyon voltam még ilyen helyzetben tapasztalatlan vagyok.

2018. aug. 16. 08:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Vagy kiállsz és megvéded a párod, vagy maradsz töketlen anyuci pici fia, aki csorgó nyállal nézi, ahogy anyuci elmarja a barátnőt, mert anyuci fél, hogy egyedül marad és a pici fia esetleg helyette más nőt fog imádni.

23/N

2018. aug. 16. 08:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Csak nem volt egy ilyened egyes? :D

32/f

2018. aug. 16. 08:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Bocsi de én vagyok a nő ebben a történetben :D
2018. aug. 16. 08:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

2.: nem, szerencsére nálunk mindkét fél szülei kedvesek a másikkal

3.:oké, ettől még a koncepció nem változik, helyettesítsd a barárnőt baráttal.

2018. aug. 16. 08:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindkét féllel meg kell beszélni, a barátoddal is, de legfőképpen a családoddal. Abarátodat készítsd fel, hogy hogy reagáljon, a családodnak meg mondd meg, hogy tartsák tiszteletben a helyzetet.
2018. aug. 16. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!