Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt màr olyan h tudtàtok h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt màr olyan h tudtàtok h egy làny sose lehet a tiètek mert túl jó csaj ès nem jönne össze egy olyannal mint te vagy, de mèg mindig szeretitek?

Figyelt kérdés
2018. aug. 14. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod , hogy amiatt nem lehet a tiéd elsősorban mert jóval magad fölé helyezed és emiatt nem tekint rád férfiként? ÖNBECSÜLÉS,ÖNBIZALOM etcetc.
2018. aug. 14. 13:32
 2/6 anonim ***** válasza:
57%

Persze volt amikor kis nyikhaj 50 kilós tinèdzeer voltam,sokàig szerettem.

De esèlytelen volt mert annyira voltam akkor fèrfias mint egy 5 èves kisfiú.

2018. aug. 14. 13:32
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Halálosan szerelmes voltam gimnazista korszakomban az egyik osztálytársnőmbe, aztán most 20 éves érettségi találkozókon láttam meg újra és hát... döbbenet... hogy néz ki. Hát így kell magad túltenni rajta. Akkor elutasított, most már esélye sem lenne nálam.
2018. aug. 14. 13:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Volt. Van. Lesz.
2018. aug. 14. 13:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy ember sosem lesz a tied. Ez nagyon egészségtelen gondokkodás.

Csak személyiség számít.

Ha valaki nem illett hozzám, amiért nem akart összejönni velem, én sem vele. Ettől még ugyanúgy szerettem. Érdemes mindenkit szeretni, mindenki egy létezőtársad.

Szerelem az egymásra hanfolódás nagy fokánál jött létre, így amit 3#as ír, nem lehetséges. (Az nem szerelem. Foglalkozz önismerettel.)

2018. aug. 14. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez szinte mindenkivel megesik, de tudni kell kezelni a helyzetet. Pontosan azért állít az élet minket ilyen próbák elé, hogy tanuljunk...
2018. aug. 14. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!