Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt mondtam neki felejtsük el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondtam neki felejtsük el egymást. Hogy tehetném jóvá?

Figyelt kérdés
Utazáson ismertem meg egy házas férfit, 3 éjszakát együtt is töltöttünk. Ő szerette volna, ha a hazautazás után is folytatódna a viszonyunk, viszont én a felesége miatt azt mondtam, hogy inkább felejtsük el egymást. Azóta nem beszéltünk, de csak rá tudok gondolni. Megkeressem vagy inkább feleljtsem el tényleg?
2018. aug. 13. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Te is a gerinctelenek népes fajába akarsz tartozni úgy látom
2018. aug. 13. 19:41
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

Házas emberrel ki kezdeni?hogy esne fordított esetben ha pl a te férjeddel kikezdenek?Komolyan annyi független ember van a világon ès már nem egyszer olvasom ez ki kezdett házas férfival az ki kezdett.

Ijenkor nem gondolkoztok?

2018. aug. 13. 19:47
 3/4 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
68%
Csak egy tipikus nő. (Értsd: agya sincs.)
2018. aug. 13. 20:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Jobban jársz, ha elfelejted. Szeretőként csak hosszabb szenvedés vár. Legalább saját magad szeresd annyira, hogy nem mész bele ennyire megalázó helyzetbe.
2018. aug. 13. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!