Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném boldoggá a párom?
A kérdést már kiírtam egy másik csoportban, de úgy gondoltam kiírom ide is, hátha több jó tanácsot kapok, mert nagyon fontos lenne számomra egy jó ötlet!
A hétvégén szeretném elvinni a barátnőmet valahová. Ez inkább olyan békülős jellegű lenne, vagy inkább nyugtatós, éreztetni akarom vele, hogy minden rendben lesz!
Annyit kell róla tudni, hogy nem mozizós és nem is az a romantikázós, aki mondjuk el akarna jönni vacsorázni... valami tiszta egyszerű dolog kellene. Nagyon szeretem őt és szeretném ha megnyugodna :)
köszi a válaszokat, de a vacsora nála nem nyerő :/
valami más kell
igen-igen, valami ilyenre gondoltam én is. Mármint, hogy jó lenne sokat nevetni együtt. Ez a korizás jónak tűnik, bár nem tudom mennyire mer majd korcsolyára állni, én sem tudok mondjuk, de legalább az nem baj, legalább lenne min nevetni. :)
na, valami hasonló ötletek érdekelnének :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!