Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Minek higgyjek, a tetteknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek higgyjek, a tetteknek vagy a szavaknak?

Figyelt kérdés

Belezùgtam egy ferfibe aki nagyon sokat tesz ertem, kellemes az egyutt töltött idö, sok energiat és anyagiakat fektet a kapcsolatba.

Viszont ha jobban odafigyelek arra amit mond , viccelödve, eléggé okom lenne felsertödni, köverkenek mond , stb

Meg hogy neki van sovanycsaja is es bemutat neki , utana mondja hogy csak viccelt mert csak baratok de az milyensovany ,de ismerjem meg , neki nem jön be amúgy se stb azt is baratilag segiti stb

Mikor egyuttvagyunk hoz viragot meg ajandekot meg ölel es erzem hogy all neki , de ha kerdem , tetszemneked mondja nem, nem, abszolút nem, keress magadnak egy ferjnek való pasit

Ma le is fekudtemvele , elöször, nem elvezett el, utana hazaindult , kuldte az smseket szivekkel stb

Utana fotókat kuld , hogy epp útban van a masik csaj fele . SOSE kerdem merre jar de úgy veszem eszre hogy elvezi az orrom ala dörgölni , igénye van erre hogy feltekennye tegyen , es vajklaljon hogy most mit erzel ?

Mondta multkor hogy neki ket csaj kell , utana röhögött hogy viccelt . A csaj viszont letezik es be is akart többször is mutatni neki de engem elrémit a gondolat .Most szerintetek mi a motivaciója erre a viselkedesre?

Amúgy anyagilag kiall mellettem ha kell

Tudom mert utananeztem az adatainak hogy ötvenkilenc eves , es ismerem most mondja hogy ötvenket eves tehat szeret túlozni enyhen szólva .

Tehat a tettei amit ertem tesz, nem mondhatom hogy csúfsagol

De a szavai , egyikkel simogat , masikkal lehüt .

Azontúl hogy ti szakitanatok , mit lattok ebben a viselkedesben?

2018. aug. 11. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen maradj vele! Ha esetleg egyszer megpofoz, akkor pedig eljött az ideje, hogy gyereket vállaljatok.
2018. aug. 11. 22:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Draga, azert hiszi (ami egyebkent igy is van), hogy barmit megtehet veled, mert megvett kilora. Szo szerint.
2018. aug. 11. 23:11
 3/5 anonim ***** válasza:
94%
Hány éves vagy, hogy még írni sem tudsz?
2018. aug. 12. 00:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Te aztan nagyon bonyolult lehetsz.

1.) egy szerelmes ferfi ilyeneket nem mond es nem csinal, soha semmilyen korulmenyek kozott sem! Mert azok szerelmuk targyat legalabb az elejen himestojaskent kezelik.

2.) ez a ferfi a szorakozas reszet szereti. Van kinek huzni az agyat. Ha Te ezt elvezed, felnott vagy es csinald, csak vedekezz. Kb ennyi.

3.) hagyd abba az onbecsapast es terj vegre eszhez!

2018. aug. 12. 03:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Szavaknak????? Ezt most komolyan kerdezted? Nem egyertelmu?

Ha neked ez dilemma az nagy baj. Alapveto emberi tanitasokkal nem vagy tosztaban!

2018. aug. 12. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!