Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom állandóan ezzel poénkodik, mégis miért?
A barátom állandóan azzal viccelődik hogy két csaj jó lenne, meg hogy ez is meg az.
Engem cukkol vele folyamatosan. Nem tehetek róla de engem ez felbosszant és igazából nem értem. Mert ha annyira más csaj kell neki akkor menjen.
Múltkor is játékból mondom hogy na most kívánhatsz valamit erre elkezdte hogy két csajt...
Most meg elkezdi elmehetek vele de jön 2 csaj is.
Miért olyan vicces ez?? És miért csinálja? Nekem ez szarul esik én nem mondok ilyeneket.
És azt is megmondtam neki hogy ha nem akar velem lenni mert vannak más jobb csajok akkor menjen. Én elengedem. Nem kell kényszerből velem lennie. Erre a válasz csak annyi hogy neeem.
Mi ez nála? De komolyan.. És mit tehetnék én ez ellen?
24N
En ilyenkor rajatszok, csak forditva. Kerdezi hova megyek, akkor a masik pasimhoz most, tudod szivem, ahhoz a helyes, izmoshoz. Ajto becsuk es hello :D
Hagy forrjon a feje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!